Egipćanin potpisuje za Liverpul, ali ne Mo Salah - Stiže nova senzacija?

Autor: Nemanja Janošev
petak 25.10.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Liverpul dreši kesu?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul trebalo bi da ojača svoje redove tokom zimskog prelaznog roka.

Oni su letos izgubili nekolicinu igrača, kao i trenera Jirgena Klopa, a angažovali su samo Federika Kjezu koji fizički još uvek ima poteškoća. No, Arne Slot i tim sa "Enfilda" guraju fenomenalno i jedan meč u celokupnoj sezoni u svim takmičenjima ih je sprečio da imaju maksimalan učinak.

Ukoliko žele da ostanu pretendenti za trofej, moraće u Liverpulu da imaju dubinu, pa se već priča o zimskom prelaznom roku. Jedno od imena koje se provlači jeste novi egipatski superstar Omar Marmuš koji trenutno blista u Ajntrahtu iz Frankfurta. Na 11 mečeva ove sezone, špic je postigao čak 10 golova i upisao sedam asistencija.

Impresivan učinak i pohvale od Mohameda Salaha skrenule su pažnju na njega, a bolja preporuka Liverpulu nije neophodna. Marmuš bi, kako javlja Florijan Pletenberg bio spreman da potpiše za Liverpul istog momenta, dok bi šestostruki šampion Evrope morao da plati više od 50.000.000 evra za njega.

Marmuš može da igra na svim pozicijama u napadu što je vrlo važno za Arnea Slota. U nedostatku prave zamene za Mohameda Salaha, on bi to mogao da bude, ali najviše mu prija kada je u samom špicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke