Egzodus u Realu se nastavlja - Juče trojica, danas se opraštaju još trojica! Panika raste...

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.06.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Čistka u Realu...

EPA-EFE/Biel Alino
EPA-EFE/Biel Alino

Povezane vesti

Real Madrid nastavlja letnju rekonstrukciju, a očekuje se da danas poslednji meč odigra još nekoliko igrača. 

Real je juče ozvaničio odlaske Marka Asensija, Edena Azara i Marijana Dijaza, ali to je tek početak.

Madridski mediji pišu da je Naćo Fernandes jednom nogom van Reala. Njemu takođe ističe ugovor i trenutno nije blizu da potpiše novi, iako ga Karlo Anćeloti vidi kao važnog igrača u rotaciji i jednog od lidera svlačionice. Naćo navodno ima primamljivu ponudu Intera o kojoj ozbiljno razmišlja.

Sledeći je Alvaro Odriozola, koji je potpuno u drugom planu i želi da se vrati u Real Sosijedad, koji naredne sezone igra u Ligi šampiona. Odriozola želi raskid ugovora i da besplatno ode u svoj matični klub, ali Real očekuje neko obeštećenje.

Za kraj, Ferlan Mendi takođe je više van Reala. Anćeloti i njega ceni i smatra važnim igračem, ali Florentino Perez veruje da na njemu može da zaradi i da bi poziciju levog beka trebalo osvežiti. Nije tajna da stiže Fran Garsija iz Rajo Valjekana, polaznik Realove škole koji je ove sezone eksplodirao na "Valjakasu".

Ipak, navijači su i dalje zabrinuti, jer je Real izgubio važne igrače u rotaciji, a trenutno nema alternativa u ekipi. Odlascima Naća i Mendija, Karvahal doslovno ostaje jedini bek, jer David Alaba ne namerava da igra kao levi bek, već štoper. Tu će Anćeloti imati njega, Militaa i Ridigera, ostaju od defanzivaca Karvahal i eventualno Kamavinga koji je često igrao kao levi bek, dok Hesus Valjeho nema Anćelotijevo poverenje ni na kup utakmicama. 

Ne treba zaboraviti da Luka Modrić, Toni Kros, Karim Benzema i Dani Sebaljos još uvek nisu potpisali nove ugovore, a trenutni im ističu za 26 dana, 30. juna. Najveća bojazan je oko Benzeme, koji je u sredu obavestio Anćelotija da želi da ide u Saudijsku Arabiju, ali se od tada premišlja, jer još uvek nije objavio svoju odluku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke