Emeri na pragu šestog pojačanja, ali su dvojica na izlaznim vratima

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 06.08.2018.
23:55
Izvor: Sportske.net

Emeri želi potpuno da rekonstruiše tim.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Definitivno je Venger pogubio konce u poslednjih par sezona i čak i on sam misli da se predugo zadržao na klupi londonskog tima, a Unaj Emeri pokušava da vrati tim u Ligu šampiona.

Emeri je zatekao "raštimovan orkestar", a definitivno je odbrana bila najslabija karika. Emeri to zna, pa je prvo počeo sa promenama u defanzivnom delu. Sada želi još jednog štopera, u pitanju je hrvatski defanzivac, Domagoj Vida.

Dvadesetdevetogodišnji Hrvat je odigrao odlično na ovogodišnjem Mundijalu, a pominjao se i Liverpul kao moguća destinacija.

Domagoj Vida

Arsenal je spreman da plati 25 miliona funti Bešiktašu, ali pod uslovom da prodaju Danija Velbeka i Škordana Mustafija.

Velbek je u Arsenal stigao 2014. godine, poslednjeg dana prelaznog roka, ali nikad nije opravdao očekivanja, mada i povrede su dosta uticale na njegovu karijeru. Mustafi je u Arsenal stigao 2016. godine iz Valensije za čitavih 35 miliona funti, definitivno promašena investicija, nije ni čudo što Emeri ne računa na Nemca.

Emeri će imati vatreno krštenje na otvaranju Premijer lige, dočekaće na svom "Emirejtsu" aktuelnog šampiona koji je juče osvojio još jedan pehar u meču protiv Čelsija. Meč je na programu u nedelju, u 17 h.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Tuesday, 07.08.2018
03:10

Joj moraju prodati da bi kupili Vidu za 25 mil. Ooooojjj koda su potrosili milijardu pa se boje FFPa