Emeri pronašao zamenu za Remzija, pojačanje stiže iz Baskije?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.03.2019.
11:22
Izvor: Sportske.net

Cena - prava sitnica.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Arsenal će na kraju sezone ostati bez vrlo bitnog igrača u planovima Unaija Emeriju, u pitanju je Aron Remzi.

Velšanin će krenuti put Torina pošto je već potpisao predugovor sa Juventusom, ali "Tobdžije" uveliko rade na njegovoj zameni.

Engleski mediji tvrde da je na meti Arsenala Đoan Jordan, vezista Eibara.

Španac ima 24 godine i igra na poziciji centralnog veznog igrača, pre Eibara nastupao je za Espanjol i Valjadolid.

Ove sezone je prosto eksplodirao u ekipi za koju nastupa i reprezentativac Srbije Marko Dmitrović, Jordan je na 27 utakmica u Primeri postigao tri i namestio četiri gola i tako privukao pažnju Engleza.

Ono što bi moglo da bude i olakšavajuća okolnost jeste otkupna klauzula u iznosu od 15 miliona evra u ugovoru koji traje do leta 2020 godine.

Kupovina bi svakako spadala u strategiju smanjivanja troškova na Emirejtsu pošto se najavljuju i odlasci nekih igrača koji su skupo plaćeni, konkretno Mesuta Ozila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoxyArsenal86
Thursday, 28.03.2019
16:00

Lepo deluje na video klipu.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 28.03.2019
14:37

Mozda je dobra kupovina sto je jeftin,s obzirom na transfer budzet.Al pitanje je da li je dovoljno kvalitetan da pokrije odlazak Remzija...

avatar
Непобедиви
Saturday, 30.03.2019
12:07

Ono sto Remzi radi je unikat. Ne dovodi ga Juve bez razloga i ne daju mu onoliku platu samo zato sto je dosao za dz. Potpisujem da nijedan igrac na svetu (trenutno) nema onakva utrcavanja iz drugog plana. Mozda on tim utrcavanjem ne dobije loptu, ali konstantno stvara prostor. Koliko smo samo golova dali jer tako odvlaci stopere i stvara prostor za ostale, a prakticno nije ni dotakao loptu. Plus, kao da ima motor. Uvek pretrci najvise na utakmici.

avatar
Непобедиви
Thursday, 28.03.2019
12:44

Nisam pratio toliko Eibar pa ne znam kakav je igrac, ali izvukao je iz Toreire i Gendozija ono najbolje, tako da sto ne bi i iz ovog igraca. Ipak, nadam se da cemo uci u LS i da cemo dovoditi proverenije igrace.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 28.03.2019
12:38

Steta sto Arsenal nema pravog vlasnika . Oni se bukvalno oslobadjaju igraca sa vecim platama da bi povecali budzet za transfere.

avatar
Kico14
Thursday, 28.03.2019
12:38

Ne znam kakav je mali ali mislim da treba kvalitetnija zamjena za Ramzija.