Engleska reprezentacija uskoro na pijaci - Rajs i Belingem prvi na spisku

Autor: Sportske Net
nedelja 26.03.2023.
08:45
Izvor: Sportske.net

Izvesno je da će doći do odlazaka ovog leta.

EPA-EFE/Isabel Infantes
EPA-EFE/Isabel Infantes

Povezane vesti

Pola reprezentacije Engleske koja je pobedila Italiju mogla bi ovog leta da promeni tim. Među njima su Belingem, Megvajer, Filips, Rajs, pa i Kejn...

Deklan Rajs, koji je postigao prvi gol u Napulju trebalo bi da ode ovo leto iz Vest Hema. Vezista je u sjajnoj formi, za klub koji je konkurentan za titule i on je 100 % spreman za naredni nivo, odnosno fudbal koji se igra u Ligi šampiona, s obzirom na to da ima 24 godine. 

Bivši fudbaler Dani Marfi, smatra da bi Arsenal bio idealna opcija za za njega, gde bi od dolaska bio starter u timu Artete. Privlačnost Čelsija je takođe jaka, budući da je odrastao podržavajući klub i igrajući na njihovoj akademiji.

Deklan Rajs povezivan je prethodne dve godine sa brojnim klubovima, ali nikada nije napustio London. On ima ugovor sa ,,čekićarima" do leta 2024. godine, ali izvesno je i realno očekivati da će igrač njegovog kalibra otići ovog leta, ukoliko želi da napreduje.

Ako je nekoliko klubova u Engleskoj zainteresovano za ovog odmaćeg igrača, onda Belingem može da ode gde god želi. Igrač Dortmunda je verovatno najpoželjniji ,,kolač" na fudbalskoj pijaci, a najpovezivaniji je sa Real Madridom, tako da je njegov ugovor sa ,,milionerima" do 2025. na ,,klimavim nogama".

Najintrigantniji slučaj je Kejn. Nakon što je pre dve godine bio na korak od odlaska u Mančester siti, Kejn će ovoga puta biti oprezniji. Marfi smatra da Hari trenutno nije posvećen ni ostanku ni odlasku iz Sparsa. Zavisi od toga koje su opcije. Siti ima Erlinga Halanda, Liverpul Darvina Nunjeza i teško bi mu bilo da sačuva naklonost navijača Totenhema ako bi otišao u Čelsi ili Arsenal. Možda bi odlazak u Mančester junajted bio najrealističnija opcija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke