Engleski "bukmejkeri" sele Ronalda u London! Koje su još opcije?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.11.2022.
16:24
Izvor: Sportske.net

Portugalac je vest dana na Ostrvu...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je zapalio internet necenzurisanim intervjuom od 90 minuta.

On je gostovao u emisiji "Bez cenzure" kod novinara Pirsa Morgana, a u nedelju uveče izašli su samo pojedini delovi intervjua, dok se nastavak očekuje u sredu i četvrtak u večernjim satima. 

Ronaldo je prozvao sve koje je mogao u klubu, od uprave, preko Erika ten Haga, indirektno je kritikovao i kvalitet ekipe, pa je jasno da će na zimu napustiti klub.

Spekuliše se čak da će Junajted i Ronaldo sporazumno raskinuti ugovor, što se i ranije pojavljivalo kao moguće rešenje. 

Očekivano, engleski "bukmejkeri" danas su se odmah bacili na posao i izračunali koji klubovi su Ronaldove potencijalne destinacije.

Prema njihovim prognozama, najveće šanse imaju Čelsi i Sporting iz Lisabona, koji su se takođe pominjali proteklih nedelja.

Novi vlasnik Čelsija Tod Bouli je još letos predlagao Tomasu Tuhelu da dovede Ronalda, ali je navodno Nemac odbio tu opciju. Tuhel je otišao, sada je tu Grejem Poter, a nije poznato da li bi Englez doveo Portugalca. "Bukmejkeri" veruju da Čelsi ima velike šanse da ga dovede. "Plavci" su i dalje u Ligi šampiona što je Ronaldov prioritet. Takođe, jasno je da se Pjer-Emerik Obamejang nije najbolje pokazao i da Čelsi ima problema u napadu. 

Što se tiče Sportinga, u pitanju je njegov matični klub, nije prvi put da ga mediji vraćaju u Lisabon, a čak je i njegova majka priznala da bi bila ponosna da se vrati.

Osim Čelsija i Sportinga, sledeći je "neki klub iz MLS-a", nije imenovano koji, mada se ranije spekulisalo da bi mogao u Bekamov Inter Majami, doduše, sa njim se povezivao i Lionel Mesi.

Slede potom sa znatno malim šansama Napoli, PSŽ, Milan i Njukasl, koji su popunili ovu listu. 

Ono što se zna jeste da Ronaldo mašta o Ligi šampiona, ali da nije imao mnogo opcija osim Čelsija.

Ipak, teško je zamisliti ga u plavom dresu, zar ne?

Inače, Ronaldo i njegov Portugal su glavni favoriti da na Mundijalu budu lideri grupe H u kojoj su još Urugvaj, Gana i Južna Koreja, a AdmiralBet nudi kvotu 1,60 da će Portugalci u osminu finala sa prvog mesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke