Engleski novinari ne zaboravljaju ''Markeca'', sad ga upleli u priču o Ronaldu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.07.2022.
23:43
Izvor: Sportske.net

Ni kriv, ni dužan, doskorašnji kapiten Partizana poslužio im da ismeju Čelsijevu ponudu za Ronalda.

Marko Djokovic/Starsport.rs ©
Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Krilni srpski fudbaler Lazar Marković je veliki deo svoje inostrane karijere proveo u Engleskoj, od 2014. do 2019. godine, kada je bio član Liverpula i Fulama, a u međuvremenu i Hal sitija gde je igrao na pozajmici.

Mnogo se od tada mladog i perspektivnog Markovića očekivalo 2014. godine, kada ga je Liverpul za 20 miliona funti doveo iz Benfike. Međutim, on nije uspeo da se nametne, a nisu mu pomogli ni odlasci na pozajmice u Hal, Fenerbahče, Sporting, Anderleht.

Tako je ''Markec'' ostao upamćen na Ostrvu kao Liverpulova promašena investicija, a u tom stilu piše i ''Dejli Star'', pominjući Markovića u kontekstu priče o najnovijoj Čelsijevoj ponudi za Kristijana Ronalda.

Ta ponuda navodno iznosi samo 14 miliona funti.

''Iako izgleda kao da Junajted sada prihvata da će ovog leta izgubiti Ronaldove usluge, ostaje da se vidi da li će loša ponuda Plavaca - što je manje od iznosa koji je Liverpul izdvojio da dovede Lazara Markovića na Enfild - biti dovoljna da ubede Junajted da posluje sa jednim od svojih vrhunskih rivala'', piše ''Dejli Star''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke