Englez i Katalonac zatvaraju Pepov savršeni prelazni rok, nova titula - "sigurica"!

Autor: Milovan Longinov
subota 25.06.2022.
08:40
Izvor: Sportske.net

Teško da su skoro ovako imali dobar prelazni rok.

 EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Sam dolazak Erlinga Halanda mogao bi se da opiše kao kupovina leta i savršen prelazni rok.

Ako na to dodamo da na "Etihad" stiže najtraženiji Englez, Kalvin Filips, da je potpisao i Julijan Alvarez, buduća zvezda i još jedan odlični napadač, transfer Marka Kukurelje zatvoriće bukvalno jedan od najboljih prelaznih rokova Sitija.

Prvo, nakon dužeg vremena, Pep će konačno imati pravu "devetku", tačnije odjednom dve, jer je i Alvarez centarfor, ali pošto stiže iz Rivera, biće mu potrebno vreme da se prilagodi Premijer ligi. 

Drugo, Kalvin Filips će mu doneti "mišiće", ali i znanje u defanzivnom delu veznog reda, ono što će izgubiti odlaskom Fernandinja i biće odličan konkurent Rodriju. 

Za kraj, Pep će konačno dobiti i pravog, levonogog levog beka, jer su se tu od Mendijevog odlaska u zatvor, smenjivali Kanselo i Zinčenko. 

Ako pogledamo sadašnji tim Sitija, ne da nema slabe tačke, nego nema je ni u rezervnom timu. Pep će imati konkurenciju na svakoj poziciji, širinu i dužinu klupe da se bori na četiri fronta, uvek sa svežim igračima.

Pep je osvojio četiri od šest mogućih titula u Premijer ligi, u poslednjih pet godina, samo mu je Liverpul jednom oduzeo pehar šampiona, u "korona sezoni" 2019/20, i ako sve saberemo, titula na "Etihadu" se sama crta. AdmiralBet nudi baš i takvu kvotu, pa ko veruje u Siti, neka odmah uplati i otvori šampanjac u avgustu i naplati u junu svoj dobitak...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke