Englezi ne staju, Italijan "u džepu", evo koliko je Kostić daleko od transfera!

Autor: Ivan Cvetković
subota 23.07.2022.
09:25
Izvor: Sportske.net

Fabricio Romano otkrio nove detalje.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Juventus je nakon potpisa Anhela Di Marije izgleda i definitivno odustao od reprezentativca Srbije Filipa Kostića, ali Vest Hem uveliko radi na tome da iskoristi ovu situaciju na najpovoljniji način.

"Čekićari" su već poslali ponudu na adresu Ajntrahta vrednu 17.500.000 funti, klub iz Frankfurta bi verovatno i pristao na nju, ali sasvim sigurno će se pitati i sam Kostić.

Čini se da je u ovom trenutku velika dilema, sa jedne strane učešće u Ligi šampiona sa Ajntrahtom ili takmičenje u Premijer ligi, najjačoj i najatraktivnijoj u ovom trenutku.

Predstoje pregovori između klubova, preneo je Fabricio Romano.

U međuvremenu, Vest Hem završava posao oko Đanluke Skamake (23), Sasuolo će napuniti kasu sa 36.000.000 evra plus još 6.000.000 na ime bonusa, "neroverdi" su italijanskog napadača platili PSV-u tek 500.000 evra pre pet i po godina.

Podsetimo, Vest Hem je u dosadašnjem toku prelaznog roka već potrošio skoro 55.000.000 evra.

U London su stigli Alfons Areola iz Pari Sen Žermena, Flin Dauns iz Svonsija, te najskuplje pojačanje Najef Aguer koji je napustio Ren.

Izgleda da to neće biti sve.

Frankfurt je protekle sezone obezbedio plasman u Ligu šampiona preko trofeja Lige Evrope, AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 3.80 u slučaju da ove sezone to učine tako što će završiti u prve četiri ekipe Bundeslige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke