Englezi pristali, počinje nova istorija Reala!?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.02.2018.
11:06
Izvor: Sportske.net

Ako bude krenulo od ovoga, leto 2018. postaviće nove standarde. Istorija nas uči da tako mora da bude...

screenshot: youtube.com
screenshot: youtube.com

Povezane vesti

Španski mediji tvrde da je Totenhem pristao da pregovara i da bi Hari Kejn mogao da se preseli u Real za oko 220 miliona evra, koliko je plaćen i Nejmar. Navodno, Danijel Levi će direktno razgovarati sa Perezom, već su rušili svetski rekord za Gareta Bejla i niko ne sumnja da će se dogovoriti.

Navodno, Levi, jedan od najtvrđih pregovarača na svetu ne želi da naruši platnu strukturu u klubu, a novac od Kejna bi mu pomogao da Poketinu dovede nekoliko igrača koji bi mu pružili više opcija i dužu klupu, u "Pevcima" procenjuju da je to najveći problem.

Uz Kejna, jasno ide i obećanje Pereza da neće dirati Poketina, za Real prva trenerska opcija je Jogi Lev.

Neće biti ni "kusura" u igračima, Garet Bejl bi mogao da ostane u Realu, ako Junajted ne prihvati razmenu za De Heu. Naime, Perez smatra da kada bi upario Bejla i Kejna to bi donelo sasvim novu dimenziju timu. Alternativa za Engleza je Mauro Ikardi, ali kako rekosmo, Perez veruje da će Kejn predvoditi napad.

Šta još planira?

Golman Rome Alisona, ne želi da posluje sa Rajolom i da dovede Donarumu, zatim defanziva Sosijedada Ordiozolu, priča se da je taj transfer završen. On će biti konkurencija na desnom beku, a stići će i novi štoper, dva imena su u igri, Škrinjar iz Intera i De Liht iz Ajaksa, oni bi trebalo da u budućnosti naslede Ramosa i formiraju partnerstvo sa Varanom.

Azar i Nejmar su ocenjeni kao teške mete, Lev insistira na dovođenju Vidala iz Bajerna koga bi Bavarci pustili, što verovatno znači da Kovačić i Sebaljos odlaze, Asensio će ostati, kao i Isko.

I na kraju, Kristijano Ronaldo.

Nema ponuda iz Evrope, ako se pojavi Čelsi, odluka će biti u njegovim rukama, ali Junajted i PSŽ nisu u trci za Portugalca. Ostaje Amerika, no, čini se da od toga nema ništa i da će Kristijano ostati u Realu.

Na transfer bi trebalo da bude potrošeno između 300 i 400 miliona evra, računajući i prodaje, što znači da će Perez ponovo srušiti rekord postavljen 2009. kada se vratio na čelo kluba.

Inače, Real će večeras gostovati Levanteu, borba za titulu je izgubljena, ali Madriđani su sa dve pobede u nizu vratili samopouzdanje pred duele sa PSŽ u Ligi šampiona...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Saturday, 03.02.2018
18:17

220 miliona, nerealno

avatar
scofield
Saturday, 03.02.2018
16:23

Kejn ili Ikardi pod obavezno.

avatar
deki trbic
Saturday, 03.02.2018
18:32

najbolje obojica ako prodaju Bejla Benzemu Rodrigeza :)

avatar
LuckyStrike
Saturday, 03.02.2018
14:47

I dalje tvrdim da ako dodje kejn da ce promasiti sa njim.. me osporavam talenat ali nece se uklopiti... zivi bila pa videli... vise bi se ikardi uklopio nego kejn a i jeftiniji je... mozda se.vecina nece sloziti ali videcemo... poz

avatar
brekbaCh1
Saturday, 03.02.2018
14:27

Ne znam sto uz Ronalda uporno vezujete Celsi. Taj transfer, nema ni promil sanse da se desi iz milion i jednog razloga, prosto me mrzi da ih nabrajam koliko ih ima.

avatar
Rikardo Roča
Saturday, 03.02.2018
13:42

Čudi me kako niko ne kaže ništa na ovo trošenje. Ko da Real ima pravo da radi šta hoće. Pola milijarde za 2 igrača i to je svima ok.

avatar
Saturday, 03.02.2018
20:44

Real 3,4 sezona nije trosio veliki novac, dok Barselona godinama vec ulaze po 130 miliona u igrace tipa Dembele, 50 ili 60 na turana i oba ce propasti samo tako hahaha, Kutinjo od 150 miliona koji ni u Interu nije mogao igrati, Semedo 40 ni ne igra, Artur 40. Real u odnosu na mnogo vece bogatstvo koje poseduje od kluba zvanog Barselona ima pravo potrositi i 2 milijarde evra a da se niko ne buni.

avatar
Los Vikingos
Saturday, 03.02.2018
13:38

Dolaskom Kejna Real bi morao da menja taktiku u napadu, sto ce znaciti da ce Kejn postizati golove, a ne igrati veznog igraca kao danas Benzema.nBilo bi zanimljivo videti Bejla i Kejna zajedno u tandemu, naravno ako Bejl bude zdrav. Golman je nepotreban. Dovesti jednog dobrog stopera, Ordriozolu na desnog beka i nekog umesto Vaskeza i to je to.

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 03.02.2018
13:29

Ovo bi stvarno bila nestvarna pojacanja, ne toliko zvucna imena, ali igraci sa ogromnim potencijalom.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 03.02.2018
12:52

Ne bi trebao Lev da ga pusti, nema tog igraca koji moze da zameni Kejna, ali sigurno je da bi kidao u Realu.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 03.02.2018
12:50

Svi ( osim mozda Benzema ) su predobri igraci , porblem je motivacija ! ZiZu je kriv za to ? Mozda ! Je li Lev garancija ? Apsolutno nije ! A Kejn ili Ikardi ? Ovaj drugi !!!

avatar
Malo veliki covek
Saturday, 03.02.2018
15:15

Pa koja motivacija kad su osvojili sve trofeje za 2 godine, plus L.S. su osvojili dva puta zaredom. Sta vise moze da ih motivise? Slazem se da su itekako dobri na svojim pozicijama, ali razumem i pad forme, prosto sve su uzeli sa klubom sto se uzeti moze...

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 03.02.2018
21:26

Motivacija za ove sezone , a i za buducnost ! To sto je ostvareno je super , ali mora da se ide dalje !

avatar
Marko 90
Saturday, 03.02.2018
16:45

Icardi i Kane su klase od napadaca nema greske ni kod jednog, realno gledano Ikardi ima dosta slabije saigrace i daje slican broj golova... Mana Ikardia je sto mu nivo italigencije i zrelosti ko u Balotelia iz tog razloga ja bi pre izabrao Kane ali ne bas za ovu lovu 150-170m i nekako ali ovo je previse jer sigurno nije 2x bolji od ikardia(tj po meni su podpuno isti nivo)... Real puca ove godine zbog Benzeme i klupe koja je ocajna ne mogu da nadomeste 4 igraca Jamesa,Moratu,Danila i Pepea...

avatar
Armani
Saturday, 03.02.2018
12:49

Nit su bejl niti kejn igraci za spaniju i kao navijac barse volio bi da se real toliko iskrca za kejna koji bi bio prosjek u realu.! Neka kupe i neymara za 300 miliona nece im pomoci...jedino pravi vezni kao azar bi mogao da bude dobar potez ali nece ni on nigdje ispod minimalno 150 miliona..koliko bi im onda trebalo 700 miliona za prava pojacanja,pa vise im niko nece da dadne 100 miliona za ronalda! A gdje su tu platne strukture itd...

avatar
Breaking Bad
Saturday, 03.02.2018
14:45

Po meni bi Ikardi bio idealan špic, skeptičan sam po pitanju Kejna, ipak je on Englez, a Real bi bio 30% jači sa Nejmarom, koliko god da ga ne volite, morate priznati da je jedan od najboljih igrača na svijetu.

avatar
Saturday, 03.02.2018
14:53

Azar vise nije primarno vezni fudbaler, vec krilni i (povremeno) centralni napadac. Tako je godinama unazad. I ako ga kraljevski klub bude kupovao, razlog ce biti upravo pomenuta pozicija, ne vezni red koji je odlican i vec popunjen. Kejn je kvalitetan fudbaler koji bi se bez ikakvih problema uklopio u sistem Real Madrida, pogotovo ako Löw bude bio na celu. Bejl je dokazao da moze da igra odlicno ukoliko postoji motivacija kao i duzi period bez povreda. Za Real Madrid je vazna pozicija centralnog napadaca (Kejn), kasnije ce sve biti lakse. Koncentracija kvaliteta je ogromna, Löw bi znao kako da ih uklopi. A te isprazne izjave kao sto su 'voleo bih da se Real iskrca', 'Ne bi im ni Nejmar pomogao' su bezrazlozna kontaminacija portala. Budalastina.