Englezi vraćaju Barsi sve za proteklih 15 godina i to sa kamatom!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.11.2021.
13:50
Izvor: Sportske.net

Dokaz koliko su Katalonci u problemu.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Gde god Barsa da krene, naleti na zid i to engleski - ili ne može da dovede koga želi iz Premijer lige ili sa Ostrva ima problema da zadrži najbolje.

Tijeri Anri, Aleksandr Hleb, Havijer Maskerano, Sesk Fabregas, Aleks Song, Luis Suarez, Filipe Kutinjo, Erik Garsija, bili su igrači koji su po svaku cenu želeli iz Premijer lige samo zbog Barse.

Danas premijerligaši uzvraćaju udarac. Prvo, Siti je potpuno pokvario pregovore oko Ferana Toresa i traži 70 miliona evra, dok Barsa može da ponudi maksimalno 40. Takođe, Siti je sve pokvario Barsi i letos kada su Katalonci nudili razne igrače za Laporta, Bernarda Silvu, ali nijedna trampa nije prošla.

Sledeći problem napravio je Njukasl. Osman Dembele i dalje nije potpisao novi ugovor, Njukasl mu nudi platu od 15 miliona godišnje i dodatnih 20 miliona bonusa za potpis. U Barsi je do sada zarađivao 12, a sada mu u novom nude do 10 i to u zavisnosti od učinka, što je Francuz odbio. Pominje se da će u trku ući i Liverpul i Junajted, ako Dembele postane slobodan za pregovore od Nove godine. 

Najnoviji i potpuno neočekivani problem je - Ronald Arauho. Iako Urugvajac želi da ostane, to neće biti tako lako. Ima ugovor do 2023. godine, Barsinu ponudu na stolu, ali daleko unosnije od Čelsija i Liverpula. Arauho je postao stub Barsine odbrane, najboji štoper koga ima Ćavi, a kako na leto ulazi u poslednju godinu ugovora, biće zanimljiv brojnim klubovima. 

Premotajte i sami film pa se prisetite kako je Arsenal bio nemoćan kada je Barsa pokucala na vrata Anrija, Hleba, Fabregasa, Songa, Liverpul kada je došla po Havijera Maskerana, Filipea Kutinja i Luisa Suareza i na kraju kako je Erik Garsija odbio sve ponude daleko jačeg Sitija da bi se vratio u svoju Kataloniju.

U 2021/2022. Englezi uzvraćaju i to žestoko...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke