Rekonstrukcija Pari Sen Žermena - Luis Enrike najviše menja vezni red!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.07.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Španac pravi potpuno drugačiji tim.

EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo
EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Odlaskom Kilijana Embapea više ništa neće biti isto, niti će biti moguće naći mu adekvatnu zamenu, ali Luis Enrike želi da napravi konkurentan i ujednačen tim.

Zna se da je Manuel Ugarte na prodaju, umesto njega stiže Žoao Neveš, ali Portugalac nije jedina meta za promene u veznom redu.

Navodno, odmah nakon Neveša, plan je da PSŽ dovede i Kimiha iz Bajern Minhena!

Pregovori su već počeli, Luis Enrike smatra da mu je Kimih neophodan za balans na sredini terena, pa ostaje da se vidi ko će još biti prekobrojan, jer neće biti mesta i za Fabijana Ruiza, Zair-Emrija, Danila, Vitinju, Karlosa Solera...

PSŽ je već kontaktirao Bajern Minhen kako bi se raspitao o uslovima pod kojima je Nemac dostupan na prodaju.

Zna se da Kimih ima ugovor do juna 2025. godine i da je na popustu ovog leta, ako odbije obnovu saradnje sa Bajernom.

Kimih je bio na meti Barselone, ali su se Katalonci okrenuli drugim metama, praktično, Kimih u ovom momentu bira između Bajerna i Pari Sen Žermena.

Osim, Kimiha i Neveša, glavno pitanje je ko će biti pojačanje u napadu, pošto je Viktor Osimen daleko od potpisa, o čemu smo pisali ranije danas.

Luis Enrike je kontaktirao Nika Vilijamsa, ali Baskijac bira između ostanka u Atletiku i Barselone i Pariz nije opcija u ovom momentu.

Što se tiče odbrane, poznato je da je i PSŽ "izvisio" za Lenija Jora, a da Enrike želi da osveži i defanzivu, pa ostaje da vidimo ko će sada biti nova meta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke