Eriksen bira - Zahvalnost ili povratak na najveću scenu?

Autor: Lazar Nikolić
subota 25.06.2022.
19:15
Izvor: Sportske.net

Šta će odlučiti Danac?

EPA-EFE/Daniel Hambury
EPA-EFE/Daniel Hambury

Povezane vesti

Iako se pre nekoliko dana pisalo da je Kristijan Eriksen prelomio i da će po isteku ugovora na kraju meseca sigurno napustiti Brentford i preći u Mančester junajted, danas se na Ostrvu pojavila drugačija informacija.

Kako javljaju engleski mediji 30-godišnji danac nije baš načisto kada je u pitanju odlazak iz Brentforda. Navodno, Eriksenu je teško da bez evra obeštećenja, posle isteka ugovora na kraju meseca, ode iz kluba koji ga je "vratio u život" nakon što je na Evropskom prvenstvu prošle godine doživeo srčani udar i zbog toga umalo nije završio fudbalsku karijeru.

"Osice" su bile tu za kapitena danske reprezentacije u trenucima kada se nije znalo da li će uopšte moći da igra fudbal na profesionalnom nivou. Eriksen ne samo da se vratio na teren, već je bio i jedan od najboljih igrača Brentforda u prolećnoj polusezoni.

Jasno je da će mnogo bolje uslove bivši fudbaler Ajaksa i Intera imati na "Old Trafordu" gde bi ponovo sarađivao sa Erikom ten Hagom, ali bi iz zahvalnosti prema Brentfordu mogao da produži ugovor, kako bi klub zaradio na njegovom transferu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke