Euforija u Barseloni, Mesi dobija "paklenog saigrača"

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 19.04.2021.
18:24
Izvor: Sportske.net

Konačno će deliti iste klupske boje.

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Odlazeći fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero dogovorio je lične uslove sa Barselonom i ostaje da samo da formalizuje potpis i kao slobodan igrač od leta pređe na "Kamp Nou".

Pre nekoliko nedelja iskusni argentinski napadač najavio je da će na kraju sezone posle jedne decenije napustiti Mančester sitiji sa kojim je ispisao istoriju kluba i postao prvi strelac od osnivanja.

Ugovor mu ističe na leto, ali je odlučio da ga ne produži već u 33. godini života pronađe novi izazov, a izbor je pao na Barselonu.

Aguero će se tako pridružiti godinu dana starijem Lionelu Mesiju, koji bi nakon dolaska Đoana Laporte u klub i osvajanja Kupa kralja trebalo da ostane u najvećem katalonskom gradu i naredne sezone.

Barselona će dolaskom Aguera rešiti pitanje napadača, a već sada je jasno da dolazak Argentinca značajno umanjuje šanse da klub angažuje Erlinga Halanda.

Aguero će se tako posle 10 godina vratiti u Španiju, zemlju gde je od 2006. do 2011. u dresu madridskog Atletika izrastao u jednog od najboljih napadača današnjice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 22.04.2021
12:10

ahahahahaha jeste bas ce HOLAD da dodje u FARSELONU...ekipu koja ne forisra klasicnog spica i koja igra igru da udje iz kaznenog prostora i postogne gol...xD tesko ili nemoguca misija xD

avatar
Maanche Panda
Monday, 19.04.2021
18:49

Dobar je Kun pogotovo za te pare ali idu godine i njemu i drugaru mu, ako odluci da ostane.