Everton traga za napadačem - Lamps ima četiri solucije!

Autor: Stefan Matić
petak 19.08.2022.
13:45
Izvor: Sportske.net

"Karamele" loše krenule sezonu

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Lampardov Everton je u novu sezonu krenuo sa dva poraza iz dva kola. 

"Karamele" su izgubile od Čelsija 1:0, da bi u prošlom golu Aston Vila bila bolja rezultatom 2:1. U oba meča, Lampard je krenuo bez klasičnog napadača. 

Mladi Gordon je igrao na poziciji "devetke", Grej i MekNil su mu pružali podršku. Kalvert-Luin se vraća tek za mesec dana, Rišarlison je otišao u Totenhem što Lamparda ostavlja sa Rondonom kao jedinim špicem. 

Engleski klub želi da do kraja meseca dovedu makar jednog ofanzivca. Na spisku su četiri imena. Tu je Oli Votkins iz Aston Vile, bivši napadač Brentforda je postigao 11 golova u 35 utakmica prošle sezone. Zatim tu je Nil Mopaj iz Brajtona, Francuz je izgubio mesto startera kod "galebova" a njega prati i Fulam. Jedna od želja je i Žirasi koji odlično igra za Ren, 26-godišnjak je posebno jak kod igre glavom što Evertonu fali za sada. I spisak se završava Bačuaijem. Miču je i dalje igrač Čelsija, imao je odličnu pozajmicu prošle sezone u Bešiktašu, ali turski klub ga nije mogao otkupiti. 

Ugovor Belgijanca ističe krajem ove sezone, te ga to čini verovatno i najlakšim transferom od pomenute četvorke. Videćemo šta će Lamps i čelnici Evertona odlučiti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke