Evo pravih razloga zbog kojih Leva može stopama Luisa Suareza!

Autor: Milovan Longinov
sreda 20.03.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Objašnjenje logično i iz pravih usta.

EPA-EFE/Siu Wu
EPA-EFE/Siu Wu

Povezane vesti

Kao bomba odjeknulo je da bi Robert Levandovski mogao da pređe u Atletiko Madrid, a danas je otkriven i nastavak priče.

Izvor ove informacije je čuveni novinar Ruben Uria, koji prati dešavanja u Atletiku i važi za jednog od najpouzdanijih u prestonici Madrida.

On je obrazložio zbog čega treba pratiti dalji tok njegove informacije i zbog čega stoji iza svojih reči da bi Levandovski mogao da se preseli na "Vandu". 

"Pojedini članovi Barsine uprave veruju da ne bi bilo dobro da Levandovski ostane u klubu još jednu sezonu. Poljak je među najplaćenijim igračima u ekipi. Drugo, Levandovski i njegova porodica žele da nastave da žive u Španiji, gde im život jako prija. Pre nego što je potpisao za Barselonu, Levandovskog je zvao upravo Atletiko Madrid. U klubu sada veruju da moraju da dovedu golgetera, kao nekada Luisa Suareza, koji je došao praktično bez obeštećenja. Jedan od načina za realizaciju ovog transfera jeste i da Atletiko znatno smanji svoja potraživanja za Feliksa. Mnogi od juče govore da je nemoguće da dođe do dogovora, ali reći ću vam nešto - svaki put kada su Barsa i Atletiko seli za pregovarački sto, nemoguće je postalo moguće. Mnogima se ne sviđa šta dogovore, ali na kraju nađu rešenje", rekao je Uria. 

I ako pogledate neke ranije dogovore, zaista je tako - Luis Suarez je otišao za "tepsiju ribe", kasnije i Memfis Depaj, dok je Atletiko onim uvođenjem Grizmana posle 60. minuta naterao Katalonce da dogovorenu klauzulu smanje sa 40 na 20 miliona evra.

Letos je Atletiko izašao u susret pošto je pustio Feliksa, a sva je prilika da će upravo Portugalac biti deo ovog transfera Roberta Levandovskog. 

Ko će ovde bolje proći? 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke