Evropa bruji, evo zbog čega je Murinjo odbijao ponude?! Novi posao u najavi?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.08.2019.
09:11
Izvor: Sportske.net

Mnogo toga poklapa se sa ovom pričom, pre svega ono što se desilo sa Polom Pogbom...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nakon remija protiv Valjadolida ponovo drvlje i kamenje na Real.

"As" ovaj tim naziva "reciklažom", pojavila se slika od pre šest godina, u timu nema jedino Kasiljasa, Pepea, dok je Modrić bio na klupi.

Mediji smatraju da je Zidan ponovo pokazao da ne drži konce po povratku u klub, da tim igra loše, da jednostavno neke njegove odluke utiču i na igru i na rezultate.

Svašta mu se zamera, izmena Benzeme u finišu, ali i čudna taktika sa četiri napadača, kada je u završnici utakmice Valjadolid propustio šansu da pobedi.

"Marka" provlači priču da Zidan brzo gubi kredite, a da Perez ima spremnu zamenu. "Poverljivo" se saopštava da je Murinjo odbio sve ponude, jer očekuje povratak na klupu Reala.

Zbog toga navodno Madriđani i ne žele da kupe Pogbu, jer znaju da Zidan neće trajati dugo, a da Murinjo ne želi Francuza u ekipi.

Jedno je sigurno, do kraja prelaznog roka, Zidan će insistirati na vezisti, predsednik nije odustao od Nejmara, Real do pauze, sledeće nedelje gostuje Viljarealu, zatom posle dve nedelje odmora dočekuje Levante, pa ide Sevilji. Ako nastave da rasipaju bodove, čini se da će povratak Zidana na klupu završiti neslavno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 25.08.2019
12:53

Bravo ! Covek sto i da uradi , uvek bice neko i to neko NEKO , da ga dovede

avatar
Solskjerove bebe
Sunday, 25.08.2019
11:24

Murinjo ti si doktor,povlacim svoje rijeci,sorry.Tebi samo da su iz uprave rekli hej Mou mi stojimo iza tebe,ti si sef,a ne igraci,tebe se pita,a ne Pogbe i kojeg god novog pozelis dovest cemo ti ga,imas nasu podrsku lik bi pokido,al sad je kasno...