Evropa podrhtava - Mbapeov veliki intervju koji rešava mnoge misterije!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 04.10.2021.
12:45
Izvor: Sportske.net

"Želeo sam da odem!"

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape otvorio je dušu u opširnom intervjuu za "RMC sport", gde se nijedna tema nije zaobišla, a posebno su interesantne bile priče u vezi sa njegovom željom da napusti klub ovog leta.

Tema broj jedan letnjeg prelaznog roka bio je Kilijan Mbape. Real ga je vukao na jednu stranu, Pari Sen Žermen na drugu, da bi ipak prevagnuo ka Parizu, ali samo na trenutak.

Taj trenutak biće čitava ova sezona, nakon koje će napustiti klub u želji da oproba novi izazov. Bilo je mnogo spekulacija i navodno je madridski velikan uputio 200 miliona vrednu ponudu poslednjeg dana, što je Pari Sen Žermen odbio u nadi da će barem do zime uspeti da nagovore Mbapea da potpiše novi ugovor, kako ga ne bi izgubili idućeg leta.

"Tražio sam da odem. Od trenutka kada sam odlučio da neću produžiti ugovor, saopštio sam to klubu i želeo sam da imaju viđenje čitave situacije kako bi mogli da pronađu kvalitetnu zamenu", započeo je Mbape u intervju uza "RMC sport".

"To je klub koji mi je doneo mnogo, uvek sam bio srećan, četiri godine sam proveo ovde i i dalje sam tu. Najavio sam im dovoljno rano da klub može da se okrene opcijama. Želeo sam da to obavimo kao odrasli ljudi, da svi izađu zadovoljni i da ja sklopim dobar posao. Rekao sam im da, ako ne žele da odem, da ću ostati još ovu sezonu", napomenuo je Mbape.

On je potom otkrio da nije istina da je odbio veliki broj ponuda Pari Sen Žermena i raščistio je situaciju.

"Ljudi govore da sam odbio šest ili sedam ponuda za produžetak, da ne želim više da razgovaram sa Leonardom (prim. aut. sportski direktor). To apsolutno nije tačno. Moj stav je bio jasan. Rekao sam da želim da odem i rekao sam to na vreme. Iskreno, nisam fan toga da poslednje nedelje avgusta kažem: "Odlazim". To sam učinio krajem jula".

Mbape će otkriti još detalja u novim delovima intervjua koji će objaviti ovaj medij narednih dana, a tiču se dolaska Lionela Mesija i brojnih drugih stvari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke