Fabregas u Komu okuplja veterane koji su osvajali sve!

Autor: Milovan Longinov
subota 13.07.2024.
08:31
Izvor: Sportske.net

Komo potencijalni hit Serije A.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbalski klub Komo biće jedan od zanimljivijih ove sezone.

Mali tim iz istoimenog mesta iz Lombardije napravio je istorijski uspeh plasmanom u Seriju A, ali trener Sesk Fabregas nema nameru da bude samo avanturista i da se brzo vrati u Seriju B.

Kao što je poznato, Andrea Beloti je već stigao, on je svakako veliko ime i zvučno pojačanje, ali je samo početak. 

Rafael Varan će biti definitivno najveće ime, jer je u pitanju igrač koji je osvojio sve moguće trofeje sa Realom, a bio je prvak sveta sa Francuskom. Zvuči zaista neverovatno da je Varan prihvatio Fabregasov poziv, iako je imao unosne ponude iz Saudijske Arabije. Život na jezeru bio je izgleda privlačniji za njegovu porodicu i Varan će uskoro i zvanično potpisati ugovor.

Osim njega, odbranu će pojačati i španski tandem - Pepe Reina na golu i Alberto Moreno kraj leve aut linije. Reina je takođe slobodan agent pošto mu je istekao ugovor sa Viljarealom, a u 41. godini je odlučio da se pridruži svom pet godina mlađem bivšem saigraču iz šampionske generacije Španije. 

Alberto Moreno (32) je još jedan igrač kojem je istekao ugovor sa Viljarealom i treći je u nizu koji stiže u Komo bez obeštećenja.

Jasno je da Komo nema neki budžet, zato stižu i veterani, ali sa šampionskim mentalitetom i iskustvom, što će biti veoma važno u borbi za opstanak. Na to možemo dodati i da Serhi Roberto još uvek nije dobio ponudu Barselone i da se trenutno vodi kao slobodan igrač, ali on ima i nekoliko ponuda iz Španije, kao iz Amerike... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke