Fabricio Romano "nacrtao" mapu trke za Halanda, tri učesnika, svi imaju i adute i prepreke!

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.01.2022.
13:08
Izvor: Sportske.net

Teško da će neko bolje objasniti šta se sve događa.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Transfer guru i najpouzdaniji transfer izvor na svetu - Fabricio Romano, detaljno je objasnio kako bi mogla da izgleda trka za Erlinga Halanda. 

Dušan Vlahović je izabrao Juventus, tako da Siti i Barselona više nemaju plan B i moraće da bace sve karte za Norvežanina, a Real Madrid mašta o tandemu Haland-Mbape. 

Romano tvrdi da su u igri samo ova tri kluba, ali da svaki od njih ima i prednosti i mane u ovoj trci. 

"Barselona, Real Madrid i Mančester Siti će voditi žestoku borbz za dovođenje Erlinga Halanda. Barselona ima velike šanse da ga dovede, ali to neće biti lako. Međutim, sva tri kluba se nalaze u poprilično sličnoj situaciji kad je reč o preprekama za ovaj transfer. Mino Rajola je oduvek radio na način da svoje igrače prodaje klubovima s čijim čelnicima ili trenerima u dobrim odnosima. Baš zato se Siti nalazi u nepovoljnom položaju jer Rajola ima jako loš odnos s Pepom Gvardiolom još od transfera Zlatana Ibrahimovića, ali sa i nekoliko ljudi iz njihove uprave. Ipak, oni će svejedno pokušati da dovedu Halanda", rekao je Romano u svom podkastu i nastavio:

"Realova prepreka je Kilijan Mbape. Rajola i Haland žele da on bude glavna zvezda u ekipi, a u Realu s Mbapeom to neće biti tako. Barselonina prepreka je opasnost da ostane bez Lige šampiona naredne sezone. Kad se sve sabere i oduzme, svi su u poprilično istoj poziciji, a Erling svakako nema nameru da donese odluku uskoro. Borusija Dortmund ga pritiska da se izjasni o svojoj budućnosti, ali Rajola i Haland to neće sad uraditi, naročito jer Mino trenutno ima nekih zdravstvenih problema zbog čega se nalazi i u bolnici", objasnio je Romano.

Slažete  li se sa ovim? Mi u potpunosti, Romano je bukvalno nacrtao trku za Halanda, sa svim preprekama njenih aktera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke