Fabricio Romano o Mesijevom transferu, ima "dima"!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 31.10.2022.
18:07
Izvor: Sportske.net

Oglasio se i "transfer guru"...

EPA-EFE/Villar Lopez
EPA-EFE/Villar Lopez

Povezane vesti

Jedna od vesti dana jeste i glasina da bi Lionel Mesi posle Mundijala u Kataru mogao da dogovori transfer u Inter Majami.

Ovo je informacija pouzdanog novinara Atletika - Dejvida Ornstajna, na šta se nadovezao kasnije i Fabricio Romano.

On je u popodnevnim satima, nekoliko posle Ornstajnovog članka otkrio da je njegov osećaj, potkrepljen svim dosadašnjim informacijama, da će Mesi u nekom trenutku svoje karijere, kojoj se bliži kraj, preći u Majami.

"Moj osećaj jeste da će Mesi u nekom trenutku potpisati za Inter Majami. Moji izvori su rekli da su šanse velike. Ali, do danas, Mesi nije komunicirao o narednoj sezoni ni sa Pari Sen Žermenom, ni sa Barselonom, ni sa Interom iz Majamija. Mesi neće sada doneti odluku. Ali, jasno je da je Mesi srećan u Parizu. Zadovoljan je zbog projekta i atmosfere oko kluba. PSŽ ga pritiska da Mesi produži na još jednu sezonu. U ovom trenutku, trka za Mesija je otvorena. Inter Majami mašta o njemu, Barsa sanja o njegovom povratku, ali i PSŽ i dalje ima šanse i učiniće sve da ga zadrži", rekao je Romano. 

Da sumiramo - PSŽ će mu ponuditi sasvim sigurno najviše novca i ugovor kakav želi na godinu ili 1+1. Barselona će mu pružiti šansu za "poslednji ples" i da postane ambasador kluba na svim svetskim meridijanima. Inter Majami mu nudi život u Americi, što je jedan od Mesijevih ciljeva.

Nije tajna da Mesi ima nekretninu u ovom gradu, preciznije, ogromni penthaus, koji je ne toliko davno kupio upravo zbog želje da jednog dana živi na Floridi...

Mesijev glavni cilj u ovom trenutku je - SP u Kataru, a AdmiralBet nudi čist zicer da će Argentina stići makar do polufinala, kvota je 2,60 i možete je odigrati odmah!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke