Fabricio Romano tvrdi - Sergej to Al Hilal, here we go!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 11.07.2023.
19:11
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije napušta Lacio.

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Prema poslednjim najavama iz Italije, izgleda da je transfer reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića Savića (28) u Saudijsku Arabiju gotova stvar.

Fabricio Romano oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da će fudbaler Lacija uskoro postati novi član Al Hilala.

Vrednost transfera će iznositi 40.000.000 evra, papirologija je spremna, a uskoro će uslediti i lekarski pregledi i ozvaničenje čitavog posla.

Sergej će potpisati trogodišnji ugovor, u javnosti se pojavilo mnogo informacija o njegovoj plati, pa se tako govori i o 5.000.000 evra po sezoni, ali i o astronomskih 20.000.000 evra, videćemo gde je istina.

Prema propisima FIFA, ozbiljnu sumu novca zaradiće i matični klub reprezentativca Srbije Vojvodina kojoj sleduju 1.200.000 evra.

U prvom timu novosadske "stare dame" našao se 2013. godine, da bi narednog leta pojačao Gent gde se takođe zadržao godinu dana.

Sjajni vezista je član Lacija od 2015. godine, dugo se spekulisalo o njegovom transferu u nekom od evropskih velikana, međutim izgleda da će krenuti put Bliskog istoka.

Sergej će se tako priključiti Rubenu Nevešu i Kaliduu Kulibaliju koji su već zadužili opremu, po mnogima, najvećeg kluba Saudijske Arabije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke