Fati odlazi u "naručje" La Masija čoveka?

Autor: Stefan Matić
sreda 08.02.2023.
23:50
Izvor: Sportske.net

A delovalo je kako će biti budućnost Barselone.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Slučaj Ansu Fatija je ovih dana jedna od glavnih tema španskih medija. 

Pisali smo o tome, izgleda da se ponavlja scenario "De Jong" samo što ovog puta deluje kako će Barsa ipak uspeti da proda igrača koga ne vidi u svojim redovima. 

Fati je u Barsi još od 2012. godine, prošao je kroz La Masiju da bi se pre 2 i po godine probio u redove Barselone i nagovestio tamošnjim navijačima kako je on čovek koji će u budućnosti zameniti Lea Mesija. Uzeo je i famoznu "desetku", ali od tada kao da kreće pad forme mladog Španca. Prosto je neverovatno da Fati ima 20 godina, a gledamo ga na najvećoj sceni već godinama. 

2021. godine potpisao je šestogodišnji, ugovor sa opcijom produžetka na dodatne dve godine. Do toga, izgleda neće doći. Španski mediji pišu o interesovanjima premijerligaša, danas se prenela vest kako je i Arsenal već kontaktirao bližu okolinu Barsinog igrača kako bi se raspitali o situaciji i mogućem transferu. 

"Tobdžije" su verovatno najveće iznenađenje ove godine, Artetin mladi tim vodi u Premijer ligi ispred Sitija i Junajteda. Artetin proces se isplaćuje, a i nekada samom polazniku La Masije se Fati odlično uklapa u viziju. Ostaje da se vidi šta će biti dalje, kakvi su Ćavijevi, ali i Fatijevi planovi kako se leto bude približavalo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke