Feliks napušta Atletiko - Bira između Mančestera i Londona!

Autor: Lazar Nikolić
subota 24.12.2022.
20:45
Izvor: Sportske.net

Ništa od Pari Sen Žermena.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Pre desetak dana pojavila se informacija pouzdanog italijanskog novinara Đanluke Di Marcija da će portugalski fudbaler Žoao Feliks napustiti Atletiko Madrid i da je Pari Sen Žermen najbliži njegovom potpisu.

Ipak, večeras iz Francuske stižu drugačije informacije u vezi sa eventualnom selidbom 23-godišnjeg Feliksa iz Madrida.

Naime, kako tvrdi portal "Le 10 sport" Pari Sen Žermen nije zainteresovan za transfer portugalskog napadača, a Feliks i Atletiko Madrid trenutno biraju između Mančester junajteda i Arsenala.

"Jorgandžije" su 2019. godine dovele Feliksa iz Benfike i njegov transfer platile čak 127.000.000 evra, ali se jedan od najtalentovanijih napadača na svetu nije najbolje snašao u timu Dijega Simeonea.

Portugalac navodno nije u dobrim odnosima sa Simeoneom, a Atletiko je spreman da ga proda i vrati barem deo uloženog novca, iako napadaču ugovor ističe tek na leto 2026. godine.

Još od ranije se Feliks povezivao sa Juanjtedom i Arsenalom. "Crvenim đavolima" Feliks bi bio idealna zamena za zemljaka Kristijana Ronalda koji je otišao sa "Old Traforda", dok je Arsenalu još jedan centarfor neophodan kako bi do kraja sezone bio konkurentan za titulu u Engleskoj, jer sada sve zavisi od Gabrijela Žezusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke