Fiorentina donela odluku, sada i Partizan zna koliko će zaraditi od Milenkovića!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 25.07.2022.
07:30
Izvor: Sportske.net

Čini se da ovo olakšava transfer...

EPA-EFE/MARIO CRUZ
EPA-EFE/MARIO CRUZ

Povezane vesti

Nikola Milenković i dalje čeka. Jedna varijanta je prodaja Škrinjara u PSŽ, u tom slučaju gotovo sigurno će postati igrač Intera, druga da se Juventus odluči da dovede, posle Bremera još jednog štopera. Ova solucija je manje verovatna jer bi trebalo da se oslobode Ruganija, pa kako smo i pisali popularni "Bleki" je bliže Interu.

Žuri se i Fiorentini, cena Srbina je 15 miliona evra bez ikakvih rata i kusura u igračima. Malo su je spustili prema pisanju toskanskih medija kako bi pogurali prodaju.

Jer, Milenković ima obećanje od prošle sezone kada je produžio ugovor na godinu dana da će mu dopustiti da ode u veći klub, a "Ljubičasti" su identifikovali zamene, jedna varijanta je Per Šurs, mladi štoper Ajaksa, druga Maraš Kumbula, Albanac koji je kod Murinja u drugom planu.

Milenkovićev menadžer Ramadani je razgovarao sa Interom u utorak, kako bi stvari priveo kraju, ali i dalje ostaje da moraju da čekaju prodaju Škrinjara koja i dalje nije blizu, jer su PSŽ i Inter ostali ukopani na početnim pozicijama i desetak miliona deli Slovaka od transfera.

U svakom slučaju čeka i Partizan, oni će, ako dođe do Milenkovićevog transfera zaraditi oko 750 000 evra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke