Fiorentina dovela skupog Argentinca, strah od prodaje Vlahovića sad veliki, ovo su opcije!

Autor: Boris Jovanović
petak 18.06.2021.
09:50
Izvor: Sportske.net

Da li su se odlučili na prodaju?

 ANDRE COELHO
ANDRE COELHO

Povezane vesti

Posle odlaska Gatuza Fiorentina traži trenera, pominje se Italiano koji već dve sezone radi odličan posao u Speciji, ali i Fabio Liverani koji je nekada igrao za klub, a prošle sezone je nakon šest meseci smenjen u Parmi.

Ima i nekih većih imena, navodno nuđen je Benitez koji će teško pored protivljenja navijača sesti na klupu Evertona, ali za Roka Komisa je on preskup.

Od pojačanja, Niko Gonzales je na korak od Toskane, platiće ga 23.5 miliona Štutgartu, plius četiri bonusa. 

Talentovani argentinski reprezentativac je veliko pojačanje, ali to je donelo bojazan da se Komiso sprema da proda Vlahovića.

Sa severa stižu vesti da je Srbin prva meta Juventusa, da je Ikardi tek alternativa, ali da će Juve probati da ubacivanjem par igrača u posao smanji 60 miliona. Imaju nekoliko odličnih štopera kojim bi se nadoknadio odlazak Milenkovića iz Firence, ali čini se da bi Viola samo novac.

Milenković čeka, spreman je da ostane i bez novog ugovora, ali to se ne isplati klubu jer sledećeg leta ulazi u poslednju sezonu obaveze. Sa druge strane, problem je klauzule koju traže njegovi menadžeri i koja je manja od sadašnje cene.

Zbog svega toga postoje nedoumice, tek osim Juventusa, Vlahovića želi Dortmund, kao i par engleskih klubova. On samo hoće da igra, i mada Fiorentina ne deluje kao klub sa velikim ambicijama, Vlahović bi svakako bio i naredne sezone centar tima i oko njega bi se sve okretalo, posle 23 gola u prošloj sezoni...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke