Florentino Perez završio još jednog "Galaktikosa"?! Šta sledi rađa li se novi nepobedivi Real?

Autor: Boris Jovanović
petak 26.07.2024.
12:22
Izvor: Sportske.net

Ostali klubovi su nemoćni...

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Izgleda da je doneta odluka, Florentino Perez nastavlja sa stvaranjem drim-tima.

Prema informacijama španskih medija, posle Mbapea, još jedna zvezda stiže kao slobodan igrač.

Bajern je odbio da pusti kapitena Kanade Alfonsa Dejvisa, ali je on čvrst u nameri da ne produži ugovor i da kao slobodan igrač stigne u Španiju. Bajern nema puno izbora, u sličnoj situaciji su pre deset godina prodali Tonija Krosa "Los Blankosima" za 25 miliona evra.

Kanadski levi bek je odbio sumu od 14 miliona za produžetak ugovora i razbesneo Bavarce. Ali, moraju da budu pragmatični, ništa ne znači i da ga stave na klupu, on može da sačeka 12 meseci.

Iz Minhena su stizale kritike i na stav Dejvisa, ali i poređenja sa Jamalom koji koristi obe noge. To je dodatno uverilo ovog fudbalera da ne produži ugovor, a ni Realu se ne žuri. Ne pada im na pamet da plate 35 miliona za Dejvisa, imaju Mendija i Frana Garsiju kao opcije, pa će Dejvis biti projekat za leto 2025.

Ali, šta još cilja Perez kako bi dodatno podmladio tim u koji su već stigli Endrik i Mbape, ranije Čuameni, Guler, Kanavinga, Belingem.

Prema nekim informacijama Real i dalje nije odustao od Halanda, Trenta Aleksandera Arnolda, Bastonija iz Intera koji bi trebalo da u doglednoj budućnosti kombinacijom slobodnih transfera i pritiska na svoje klubove nađu svoje mesto u verovatno najjačem timu na svetu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke