Fonseka merka klupu rivala, Roma bira između velikih imena!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.03.2021.
11:49
Izvor: Sportske.net

Portugalcu nesiguran ostanak.

Fabio Rossi/LaPresse via AP
Fabio Rossi/LaPresse via AP

Povezane vesti

Rimljani su izgubili derbi Sunca, Fonseka je poražen od Napolija rezultatom 2:0. Ipak italijanski mediji pišu kako su Napolitanci itekako zainteresovani da Gatuza zamene nekadašnjim stručnjakom Šahtjora. 

Po porazu Roma zauzima šestu poziciju, Fonseki ugovor ističe po kraju sezone, ali u njegovom ugovoru postoji klauzula da dobija automatski produžetak ukoliko se "vučica" domogne Lige šampiona. 

Sa druge strane timu ide odlično u Ligi Evrope, eliminisali su upravo Šahtjor u prethodnoj rundi. Sada ih čeka Ajaks u četvrtfinalu. Ipak italijanski mediji pišu kako je Napoli već kontaktirao Fonseku, a Rimljani već imaju spisak od tri imena u slučaju odlaska Portugalca. 

Tu je Alegri kojeg već dve godine nemamo u fudbalu. Bivši trener Juventusa je imao pet uspešnih sezona na klupi "bjankonera", izgleda da je vreme da se vrati u Seriju A. Druga meta jeste još jedan bivši trener "bjankonera". Radio se o Mauricijo Sariju, čoveku koji je osvojio Skudeto i napustio Torino. Treća, verovatno i nemoguća meta, jeste Julijan Nagelsman. 

Trener Lajpciga je tražena meta, njegovo ime se dovodi u vezu sa klupama Real Madrida, Bajern Minhena.. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke