Forest se sprema za glamurozan povratak u elitu - Došla desetorica, jedanaesti bi bio "poseban"!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 20.07.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Odluka do sutra.

@NFFC/Twitter
@NFFC/Twitter

Povezane vesti

Notingem Forest će ove sezone po prvi put u ovom veku zaigrati u Premijer ligi, prvi put posle 23 godine.

"Šumari" se užurbano pripremaju za veliki povratak i najaktivniji su premijerligaški klub ovog leta.

Forest je već ozvaničio transfere osmorice novih igrača, dok je tandem Hadersfilda Taun Luis O'Brajan i Hari Tofol pred promociom.

Novi premijerligaš je počeo renoviranje tima za elitu od pozicije golmana, iz Junajteda je stigao Din Henderson na pozajmicu,  a društvo među stativama praviće mu iskusni Vejn Henesi, doskorašnji čuvar mreže Barnilija. Iz Liverpula i Bajerna došli su mladi Neko Vilijams i Omar Ričards da popune bekovske pozicije, a konkurent će im biti Žilijan Bjankone pridošlica iz Troje. Iz Kostarike je stigao mladi Brendon Agilera. 

Dvojica najskupljih pridošlica stižu iz Bundeslige. Bivši Majncov štoper Musa Niakite plaćen je 10.000.000 evra, a doskorašnji centarfor Union Berlina Taivo Avonji duplo više.

Sve ovo mogla bi da bude samo predigra za najveći posao leta, dolazak Džesija Lingarda u Forest.

Kako javljaju mediji u Engleksoj bivši fudbaler Mančester junajteda i reprezentativac "gordog albiona" ima rok da se izjasni do sutra na ponudu "šumara". 

Pored njih za slobodnog ofanzivca veliko interesovanje je pokazao i Vest Hem, za koji je Lingard već nastupao sa velikim uspehom.

AdmiralBet je spremio sjajnu ponudu posvećenu Premijer ligi. Biće zanimljivo videti kako će se Forest snaći u društvu najboljih, a kvota da će eskpresno nazad u Čempionšip je 1.87.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke