Francuska revolucija u Milanu, još dva pojačanja za kraj pijace!

Autor: Boris Jovanović
subota 21.08.2021.
08:19
Izvor: Sportske.net

Francuski jezik će biti dominantan u svlačionici!

11 November 2020
11 November 2020

Povezane vesti

Milan se dobro pojačao, posle svega može se reći da je Maldini odlično odradio posao, stigao je kao poslednji bivši kapiten Rome Florenci, a do kraja ćemo videti još dva poteza na pijaci. 

Podsetimo, kupljen je golman francuskog šampiona Lila, Manjan koji je zamenio Donarumu, otkupljen je za 30 miliona Fikajo Tomori iz Čelsija kao i za 10 Sandro Tonali iz Breše, koji prošle godine nije dobio šansu kod Piolija. Balo-Ture, još jedan štoper je stigao iz Monaka, a najzvučnije ime je Olivije Žiru, veteran koji se za simboličnu sumu preselio iz PL u Seriju A. 

Kako rekosmo stigao je Florenci, produžena je pozajmica Brahima Dijaza, a "Rosoneri" će sa dva pojačanja zatvoriti prelazni rok. Po svemu sudeći, u klub će se vratiti Bakajoko, on je produžio ugovor sa Čelsijem, ali će na novu pozajmicu. Vezista je posle Monaka razočarao među "Plavcima", bio je na pozajmicama baš u Milanu, vraćao se među "Kneževe", a prošlu godinu je proveo u Napoliju.

Milan će takođe vratiti u Italiju mladog Pjetra Pelegrija koji je eksplodirao u Đenovi, debitovao sa 16 godina, otišao u Monako pre tri sezone, odigrao samo dvadesetak mečeva, ali ima samo 20 godina. On bi trebalo da uči od Ibrahimovića i Žirua. Maldini ima dogovor sa fudbalerom, čeka se potvrda od kluba iz Monte Karla.

Dakle, sa prilično ograničenim budžetom, slavni italijanski klub je uspeo da pojača redove, u oči upada da su u modi Francuzi, biće ih petorica, francuski još govore Balo-Ture, Kjaer, Benaser, Kesi, Salemakers, Florenci, Leao, Pelegri (ako dođe), rumunski golman Tatarasanu, dakle više od pola tima su ili Francuzi ili su igrali u Ligi 1.

Milan otvara šampionat gostovanje Sampdoriji na "Marasiju" u ponedeljak uveče, prema procenama, "Rosoneri" nisu kandidat za titulu, ali bi mogli da ponovo stignu u top 4. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke