Francuzi tvrde, PSŽ kupio "Milionera"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 14.07.2019.
22:59
Izvor: Sportske.net

Mladi defanzivac će imati priliku da nastupa za šampiona svoje zemlje.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Dok pokušavaju da umire nastalu situaciju oko Nejmara, čelnici francuskog tima nastavljaju da pojačavaju Tuhelov tim. Naravno pored nastavka dominacije u domaćem prvenstvu cilj je napraviti korak dalje u Ligi šampiona.

Parižani su imali uvek odlične napadače, sada su spremni da dobro potroše kako bi ojačali defanzivni bedem.

Francuski L'Ekip piše kako su Parižani već dogovorili transfer Abdua Diala, mladi Francuz je imao odličnu prošlu sezonu u dresu Borusije Dortmund. "Milioneri" su ga kupili prošlog jula za sumu od 27 miliona evra, L'Ekip tvrdi da su "Sveci" uspeli da ga otkupe za sumu od 32 miliona evra.

Mijat Gacinovic Abdu Dialo

Mladi defanzivac je i kapiten mladog tima Francuske, mada deluje da je ova suma mala za današnje uslove. Ostaje da se vidi u narednim danima da li su "Sveci" dobili odlično pojačanje u štoperskoj liniji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Monday, 15.07.2019
02:56

Prosecan igrac

avatar
damjan89
Monday, 15.07.2019
01:23

Ako nije imao klauzulu nema sanse da su ga platili samo 32m, ima ugovor jos 4 godine, pa prosle godine su dali vise za Kherara koji je imao jos godinu dana ugovora...

avatar
Opet onaj Anonymous
Sunday, 14.07.2019
23:34

Mogli su ladno uzeti 40mil za njega, postao je sada visak kako je stigao Hummels a tu su Zagadou i Akanji, neko je morao biti prodat.