Frka u Milanu, Murinjo se sprema da im ukrade veliko pojačanje?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.11.2019.
22:39
Izvor: Sportske.net

Englezi sve više pišu o ovakvom scenariju.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Vratio se Žoze Murinjo svom poslu, preuzeo je juče ekipu Totenhem Sparsa, ubrzo nakon što su se "Pevci" na saradnji zahvalili Maurisiju Poketinu.

Već se uveliko priča i o potencijalnim pojačanjima na kojima bi "Posebni" mogao da insistira, šuška se o velikom povratku Bejla, a jasno je i da je velika želja portugalskog stručnjaka njegov zemljak iz Sportinga.

Jasno, nije to sve, sada su engleski mediji došli do informacija da bi i Zlatan Ibrahimović mogao da se pridruži Murinju u Severnom Londonu!

Popularni Ibra je bez kluba, već neko vreme se očekuje njegov povratak u Italiju, gde je u pregovorima sa Milanom.

Portugalac je sa bivšim reprezentativcem Švedske sarađivao u Mančester junajted, doveo je Ibru Murinjo na "Old Traford" leta 2016. godine, kada je i stigao u klub, a ovaj je na 46 nastupa upisao 26 golova u dresu "Đavola", sve do teške povrede kolena koja je pretila da mu okonča karijeru.

Napustio je klub u martu 2018. godine, ali je ostao u dobrim odnosima sa Murinjom, pa Englezi veruju da bi dvojac ponovo mogao da sarađuje na "Novom Vajt Hart Lejnu".

Ljorente je letos napustio klub, nije mu angažovana zamena, te Kejn nema pravu alternativu, čini se da bi Ibra u svojoj 38. godini mogao da bude pravo rešenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 22.11.2019
08:20

Ibra nekome da bude alternativa?

avatar
Red blood
Friday, 22.11.2019
00:52

Murinjo je dugo u ovom poslu,ima iskustva i sigurno je trazio neke garancije aktivnosti na transfer trzistu i siguran sam da ih je dobio od Levija.
Ocekujem da ce Totenhem biti najaktivniji u zimskom prelaznom roku na Ostrvu.