Frustrirani Ronaldo, mora da čeka transfer veka! Da li je ovo jedini izlaz iz sadašnje situacije?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 25.04.2021.
10:00
Izvor: Sportske.net

Hoće li uspeti da ostvari svoje namere? Nema mnogo opcija...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je nezadovoljan, uglavnom svim i svačim.

Frustracija je vidna od navodnog bacanja dresa (posle se ispostavilo da je bio poklon za dečaka koji skuplja lopte), do suše kada su golovi u pitanju, muka Juventusa da obezbedi Ligu šampiona, kao i neuspeha u Evropi.

Ronaldo nije uspeo po dolasku u Torino da osvoji Ligu šampiona, jeste bio najbolji igrač Serije A, trka se za titulu najboljeg strelca, ali čini se da želi da ode.

Iako je ćutanje na sceni, Portugalac nema nameru da odradi poslednju godinu ugovora, ako stigne dobra ponuda.

A nje nema, pre svega zbog novca koji zarađuje, 30 miliona po sezoni.

Pričalo se o povratku u Real, čak da je spreman da se odrekne dela primanja kako bi ponovo zaigrao za "Los Blankose", ali je Florentino Perez isključio takvu mogućnost.

Što se Junajteda tiče, ta priča nije realna, oni imaju sasvim druge planove i Solskjer ne želi nekadašnjeg saigrača u timu, iako biranim rečima govori o Ronaldu.

Navodno, ostala je samo jedna opcija za transfer, Mendeš pokušava da pregovara sa Pari Sen Žermenom, ali jedini način da Ronaldo završi u gradu svetlosti je da Mbape napusti klub.

U tom slučaju bi eventualno transfer Ronalda kao superzvezde mogao da dođe u obzir, ali sve je na dugom štapu. Mbape se neće izjasniti do kraja EP, to znači da će svi biti u stisci sa vremenom, čak i da Leonardo odluči da ga proda Realu, taj transfer bi mogao da sačeka finiš prelaznog roka. A onda Juventus ne može da nađe zamenu.

Pirlo je rekao da očekuje da Ronaldo ostane, ali čini se da bi u klubu odahnuli da napusti Juve jer nemaju novca, plus Alegri, bivši trener, savetuje svog prijatelja Anjelija da se odrekne Ronalda jer zaustavlja razvoj kluba, ali i mladih igrača. Podsetimo, Alegri je otišao nakon sezone saradnje sa Ronaldom, a priča se da je Portugalac bio najveći razlog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 25.04.2021
19:12

Najbolji je Pele, potom Maradona, pa 10 praznih mesta pa Ronaldinjo, Ronaldo, pa 10 praznih mesta pa možda CR/mesi

avatar
BlueBoy84
Sunday, 25.04.2021
19:10

Prodajte ga molim vas pa da se borite za LEvrope. 💪👍👍👍👍❤️🖤❤️🖤

avatar
Badr®Hari
Sunday, 25.04.2021
13:29

Ćutanje izlizanog i njegovog marketinga je uvek na sceni kada izlizani ne postigne gol, a kada ga najzad postigne onda sledi eksplozija hvalospeva, oborenih rekorda, dokaza da je G.O.A.T, najbolji svih vremena u galaksiji, a i šire itd. 😂😂😂