Fudbaler rekao DA Barseloni, ali od Kumana sve zavisi

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 13.05.2021.
18:26
Izvor: Sportske.net

Stvari će uskoro biti jasnije.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Španski velikan Barselona postigla je usmeni dogovor sa zvezdom Olimpika iz Liona Memfisom Depajem o prelasku na "Kamp Nou" na kraju sezone, ali će važnu ulogu u realizaciji transfera imati ostanak trenera Ronalda Kumana.

Kuman je lično želeo da letos dovede Depaja, igrača sa kojim je imao odličnu saradnju u reprezentaciji Holandije, ali se transfer nekadašnjeg napadača Mančester junajteda izjalovio.

U predstojećem letu postoje još veće šanse za transfer, što je prema pisanju Marke ovim dogovorom i nagovešteno, ali se isto tako navodi da će ukoliko Kuman napustio Barselonu, Depajov dolazak biti preispitan.

Kuman se danas sastao sa predsednikom Đoanom Laportom i obojica nisu želeli previše da se otvaraju za medije, pa ostaje samo da nagađamo šta će biti do kraja i po zavšetku sezone.

Sinoćnom pobedom madridskog Atletika protiv Real Sosijedada, Barselona je došla u sve izgledniju situaciju da drugu sezonu zaredom ostane bez titule.

Atletiko joj dva kola pre kraja sezone beži četiri boda i katalonski tim se u celoj priči najmanje pita, a ostaje da se vidi da li će to uticati na status Kumana, a ujedno i dolazak Depaja.

Depaj i ove sezone igra izvanredno u Lionu, a pozitivna okolnost je što će 30. juna postati slobodan igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke