Gde će završiti najtraženiji napadač u Evropi?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 31.05.2022.
08:52
Izvor: Sportske.net

Evo ko je prvi "zagrizao mamac"...

AP Photo/Peter Dejong
AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Nakon transfera Erlinga Halanda u Mančester siti, novi napadač u centru pažnje najmoćnijih evropskih klubova je Darvin Nunjez (22).

Urugvajac ima odličnu sezonu iza sebe, na 41 nastupu postigao je 34 gola, a posebno je zablistao u Ligi šampiona gde je mrežu rivala tresao šest puta u 10 utakmica.

Benfika traži 60 miliona evra za svoju zlatnu koku, prvi su mamac zagrizli engleski klubovi poput Mančester junajteda i Njukasla.

Prvi započinje novi projekat sa Erikom ten Hagom, Edinson Kavani će napustiti Old Traford, pa bi time oslobodi prostor svom sunarodniku.

Sa druge strane, Njukasl je željan zvučnih pojačanja od dolaska novih vlasnika u klub, pa bi dovođenje Nunjeza poslalo snažnu poruku konkurenciji.

"Svrake" neće igrati evropski fudbal naredne sezone i to će verovatno biti hendikep prilikom pregovora, ali dodela glavne uloge u timu i atraktivna finansijska ponuda mogli bi da ubede sjajnog Urugvajca da se preseli u Njukasl.

U međuvremenu, nema pauze za fudbalere na vrhunskom nivou pošto slede reprezentativne obaveze. Na programu je i sjajan okršaj prvaka Evrope i Južne Amerike, Italije i Argentine, a admiralbet.rs vam nudi sjajnu kvotu 2.07 na opkladu da obe ekipe postižu pogodak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke