Genijalno - Kako je Real napunio fond za Mbapea i Halanda!

Autor: Sportske Net
četvrtak 19.08.2021.
13:10
Izvor: Sportske.net

Puna kasa.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Real Madrid i dalje kuje plan za Kilijana Mbapea, iako zvaničnih podataka o ovom transferu još uvek nema. Međutim, o ovome se priča već dugo s obzirom da Francuzu ističe ugovor naredne godine, a Parižani koliko god da su dubokih džepova, verovatno ne žele da se odreknu miliona koje bi dobili za napadača, prevashodno zbog dovođonja superzvezda ovog leta i njihovih plata. 

Elem, Realu je neophadna veliki novac, a kako nije kupovao ovo leto, u kasi ga ima poprilično. Kako? Pa, prodavalo se i štedelo. U prethodnih godinu dana Madriđani su zarađivali od Reguljona, Hakimija, a sada Varana i Odegarda. Otišao je i Serhio Ramos, iako besplatno, više nema isplaćivanja velike plate kapitenu, pa je i time budžet osvežen. Ovo nije sve, proces štednje Real Madrida datira još od prodaje Ljorentea i Kovačića, s obzirom na to da "kraljevski klub" od 2019. godine i Edena Azara nije potrošio veliki novac na pojačanja.

Sada su sve oči u novac uprti u jednu osobu. Ne moramo više ime ni da mu pišemo. 

Ipak, kako se još uvek ništa na tom planu ne dešava, Madriđani nisu isključili ni dolazak Erlinga Halanda iz Dortmunda, za mnogo manje novca od Mbapea. Iako se trener "milionera" nećka i ne želi da se odrekne najboljeg, pitanje je šta bi se desilo ukoliko bi Perez zaista pokucao na vrata. 

Kasa je prilično napunjena, više od 300 miliona je u "šteku" Florentina Pereza, pišu španski mediji, što je svakako više nego dovoljno za napadača, za kog se "madridisti" nadaju da će doći u poslednjim danima prelaznog roka. 

Možda se štednja isplati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke