Glazer nestrpljiv: "Fiorentina pravi test za Ligu šampiona, jedva čekam punu Marakanu!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 19.07.2023.
17:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde će 26. jula od 20 časova dočekati Fjorentinu u prijateljskom meču, što će biti generalna proba pred start sezone.

2023 Starsport.rs ©
2023 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Izraelski fudbaler i golman Crvene zvezde Omri Glazer izjavio je da se oseća "sjajno" u Zvezdi i da su ga "svi lepo dočekali i prihvatili", preneo je danas klub.

"Osećam se sjajno u Zvezdi, svi su me od prvog dana lepo dočekali i prihvatili. Već sam se prilagodio klubu, trenera dobro poznajem, a saigrači su mi olakšali adaptaciju", izjavio je Glazer, a preneo klub.

Izraelski golman je ovog leta pojačao "crveno-bele".

"Svestan sam veličine kluba, istorije, i znam da se u Zvezdi samo pobede računaju, a ja sam gladan da ih ostvarujemo, svi zajedno. Uzbuđen sam zbog meča sa Fiorentinom, biće to pravi test za Ligu šampiona, nakon što smo protiv Zenita i Fenerbahčea pokazali kvalitet", dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde će 26. jula od 20 časova dočekati Fiorentinu u prijateljskom meču, što će biti generalna proba pred start sezone.

"Uzbuđen što ću konačno braniti pred Zvezdinim navijačima. Gledao sam snimke kakvu atmosferu prave i zaista ne mogu da dočekam da ih upoznam, a siguran sam da će biti pune tribine, kao i na otvaranju Superlige, koje je vrlo važno", rekao je Glazer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke