Godine su tu - Perez ima spremno GALAKTIKO rešenje za Benzemu?!

Autor: Stefan Matić
utorak 01.11.2022.
15:30
Izvor: Sportske.net

Osvajač Zlatne lopte dobija opasnu konkurenciju.

EPA-EFE/Mohammed Badra
EPA-EFE/Mohammed Badra

Povezane vesti

Karim Benzema je zaslužno osvojio nagradu za najboljeg igrača za prošlu sezonu. 

Francuz je u 34. godini osvojio Zlatnu loptu, ali jasno da Florentino Perez već razmišlja o narednoj "devetki" Real Madrida. Benzema se na početku ove sezone muči sa povredama, odigrao je tek pet utakmica u LaLigi sa odličnim učinkom od pet golova i jedne asistencije. Napadača čeka i Svetsko prvenstvo u Kataru, Dešam ozbiljno računa na njega. 

Karim je još od 2009. godine u Realu, krajem ove sezone mu se završava i ugovor, ali jasno da očekujemo da produži svoj ostanak na "Bernabeu". Međutim, Perez mora da razmišlja i o budućnosti nakon Benzeme. 

Engleski i španski mediji prenose kako će Real Madrid pokušati da dovede Gabrijela Žezusa tokom narednog leta. 

Žezus se u potpunosti prilagodio Arsenalu, konačno je udarna "devetka" što nije bio uvek slučaj u Sitiju. Brazilac na 12 utakmica PL ima učinak od pet golova i čak sedam asistencija. Jasno, njegov transfer bi iziskivao dosta novca. Njegov ugovor ističe 2027. godine, stigao je sa "Etihada" za sumu od 55 milion evra, jasno da "tobdžije" neće ni razmišljati o njegovoj prodaju ukoliko na "Emirate" ne stigne bezobrazna ponuda. 

Žezusa ćemo gledati i na Mundijalu, videćemo kako će se snaći u saradnji sa Vinisijusom Žuniorom i Rodrigom - igračima koji bi mu mogli biti i saigrači u klubu ukoliko Madriđani uspeju u ovoj nameri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke