Golman Rada završio u Seriji A!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.07.2015.
22:38
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji golman Rada Boris Radunović karijeru će nastaviti u Seriji A pošto je u subotu potvrđeno da je prošao probu u Atalanti.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije i jedan od najboljih čuvara mreže u prethodnoj superligaškoj sezoni karijeru će nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Dosadašnji golman Rada Boris Radunović (19, 194 cm) oduševio je stručni štab Atalante pa je klub iz Bergama rešio da otkupi njegov ugovor od "Građevinara".

Italijanski mediji prenose da je Atalanta već završila sve formalnosti oko transfera i da preostaje da mladi golman bude promovisan kao novi član ekipe iz Bergama.

Prethodni Srbin koji je nosio dres Atalante bio je Ivan Radovanović a klub iz Bergama je u prethodnoj sezoni teškom mukom izborio opstanak u Seriji A.

Boris Radunović spada u red najtalentovanijih golmana u Srbiji o čemu svedoči i njegov učinak iz prolećnog dela prethodne sezone kada je na sedam od 14 odigranih utakmica uspeo da sačuva svoju mrežu netaknutom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dareks
Sunday, 19.07.2015
08:02

blago nama koliko dobrih golmana imamo..rajkovic,zivkovic,milinkovic savic,radunovic,peric a prosek im je 20 godina ako ne i 19 :)

avatar
PintoDaCosta
Sunday, 19.07.2015
15:42

Upravo sam to hteo da kazem. Jedno vreme nismol imali golmana kako valja, a sad par zaista talentovanih.

avatar
ujka Vanja
Sunday, 19.07.2015
01:43

Jos jedan talenat koji je prerano otisao u inostranstvo.Bolje da je presao u neki sprski malo jaci klub,recimo kod nas umesto Lukaca,da popuni njegovo mesto,ali dobro.Srecno Boki,i da se vratis u Srbiju!