"Golmanska revolucija" u Realu!?

Autor: Boris Jovanović
utorak 01.07.2014.
23:10
Izvor: Sportske.net

Ne samo da će Iker Kasiljas napustiti klub, već i Dijego Lopez odlazi. Florentino Perez izbegao da odgovori na pitanje novinara!

Povezane vesti

Prema tvrđenju "Antene 3", Real priprema velike promene kada su golmani u pitanju. Iker Kasiljas će napustiti klub ovog leta, jer nije dobio garancije da će braniti, a to bi moglo da donese i proteste navijača i oteža život Dijegu Lopezu.

Prema procenama ljudi u klubu on bi se nalazio pod pritiskom navijača, koji je do sada uspešno podnosio, ali sada bi mu tek lovili greške.

Zbog toga navodno šampion Evrope planira dovođenje dva nova golmana. Prvi je Kostarikanac Kejlor Navas koji brani fantastično na Mondijalu, a biće potrebno samo da se isplati klauzula oko 9 miliona evra Levanteu.

On bi bio prvi golman, a konkurencija bi u tom slučaju bila dovedena iz Espanjola. Kiko Kasilja je takođe imao dobru sezonu, a bio je već član Reala, no nije dobio šansu ni u drugoj ekipi svojevremeno.

Sada se dokazao i mogao bi da bude pouzdana alternativa za Navasa.

Florentino Perez je na jednom skupu odbio da odgovori na pitanje koliko ima istine u ovim navodima, a samo je konstatovao da sve zavisi od Kasiljasa. Ovaj je slao različite poruke u prethodnim mesecima, ali čini se da su kapitenu dani na "Bernabeu" odbrojani.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.