Gonzalo Gedeš je zamena za Depaja, ali prava stiže na leto!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 19.01.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Portugalac stiže na "Nou kamp"!

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona želi portugalskog ofanzivca Gonzala Gedeša kao zamenu za Memfisa Depaja koji se seli u Atletiko Madrid, piše "As".

Gonzalo Gedeš je za. Ćavi Ernandez je za. Žorž Mendeš je za. Prepreka praktično da nema, osim da Vulvsi "aminuju" prelazak Portugalca na "Nou kamp". Biće to šestomesečna pozajmica zbog Barseloninog ograničenja usled finansijskog fer-pleja, pritom bi dogovor podrazumevao neobaveznu kupovinu nakon isteka saradnje.

Bio bi to najbolji mogući scenario u ovom trenutku za Katalonce imajući u vidu da bi Gedeš trebalo da donese kvalitet po levoj strani. Poseduje brzinu, sjajan udarac i pređašnje iskustvo igranja u Španiji gde je branio boje Valensije pre nego što se preslelio u Pari Sen Žermen.

Ali, iza svega se krije drugi plan budući da je Barselona prilikom pregovora sa Atletiko Madridom oko transfera Memfisa Depaja na "Sivitas Metropolitano" razgovarala i o Janiku Fereiri Karasku kojem se odlazi iz redova tima Dijega Simeonea s kojim nije u najboljim odnosima. Naime, ideja je da Karasko postane član "Blaugrane" na leto za 15.000.000 evra. Njegov ugovor sa "jorgandžijama" ističe 2024. godine, pa će ga Ćavi, još uvek potencijalno, dobiti "ispod cene".

Barselonu u nedelju očekuje okršaj sa Hetafeom na domaćem terenu, a osokoljeni pobedom nad Realom prošli vikend trebalo bi da lako reše pitanje pobednika u ovom duelu. Sve kvote za ovaj meč pronađite na AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke