Gordon tu je, "svrake" ne staju - Stiže pojačanje za Ligu šampiona?

Autor: Stefan Matić
nedelja 29.01.2023.
21:05
Izvor: Sportske.net

Hau nastavlja sa aktivnim januarom.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Njukasl je danas ozvaničio transfera mladog Entoni Gordona. 

Dete Evertona odlazi na "Sent Džejms park" u sklopu transfera vrednog 45 miliona evra, sam igrač je insistirao na ovome, videćemo kako će ga dočekati njegove "karamele" koje napušta u nezavidnom položaju. 

Njukasl se sa druge strane bori za top četiri i odlazak u Ligu šampiona. Hauov tim posle dvadeset odigranih utakmica ima 39 bodova i trenutno se nalazi na trećem mestu Premijer lige i istim brojem bodova kao i četvoroplasirani Mančester Junajted. "Svrake" žele da dovedu još jednog Engleza do kraja januara, radi se o zvezdi Lestera. 

Džejms Medison je navodno na pragu da pojača Njukasl. 

Engleskog kreativca već neko vreme povezuju sa odlaskom sa "King Pauer" stadiona, Lester je užasan ove sezone i sa tek 18 bodova zauzima poziciju četrnaest. Medison je maltene jedina svetla tačka Rodžersovog tima, vezni fudbaler ima sedam golova i četiri asistencija na 14 odigranih mečeva Premijer lige. 

Njegov ugovor važi do juna 2024. godine, za sada ne postoje naznake o produžetku istog. Vremena je sve manje, videćemo da li će čelnici Njukasla uspeti da obraduju navijače svog kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke