Gori im pod nogama - Junajted ne zna šta će biti s De Jongom, pa sad srljaju u grešku?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 08.08.2022.
10:20
Izvor: Sportske.net

Ozbiljna kocka.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Rukovodstvo Mančester junajteda krenulo je u operaciju dovođenja francuskog veziste iz Juventusa Adrijena Rabioa, javlja "Atletik".

Vremena za čekanje na "Old Trafordu" više nema. Pregovori sa Barselonom i Frenikijem de Jongom se odugovlače, a sezona je počela onako kako nisu priželjkivali - porazom od Brajtona.

Vezni red Mančester junajteda delovao je prilično krhko sa Fredom i Mektominejem, te je jasno kao dan da je neophodno pojačanje na toj poziciji. Stoga, klub je započeo misiju dovođenja Adrijena Rabioa iz Juventusa koji ne bi imao ništa protiv da se odrekne Francuza uz određene finansije u zamenu. 

Ali, "crveni đavoli", iako jesu napravili inicijalne kontakte sa Francuzem - se nećkaju. Naime, i dalje ne znaju kakav će biti ishod pregovora sa De Jongom kojeg Đoan Laporta i Barselona žele da zadrže i Holanđanin je rad da ostane, ali uz uslov katalonskog kluba da mu se plata umanji, što on trenutno ne prihvata. Tako je sve na čekanju, posebno jer su svesni rizika da bi morali da plate obeštećenje za Rabioa kojem ugovor sa Juventusom ističe naredne godine i do produžetka, izvesno je, neće doći, te bi jedini pobednik u ovom "duelu" bio torinski tim.

Dvadesetsedmogodišnji Rabio dugo je važio za biser francuskog fudbala, ali period u Pari Sen Žermenu i Juventusu popločan je raznim kontroverzama, nekontinuiranom formom, nepouzdanošču, te nekim genijalnim predstavama, što Junajtedu apsolutno ne odgovara u ovom trenutku, ali izbor potencijalnih pojačanja je mizeran i pokušaće da se kockaju.

Njihov naredni meč je protiv Brentforda u gostima i neće imati lak zadatak sudeći prema kvoti od 2.02 koju je pripremio AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke