Gotovo? Arsenal izvukao BINGO!

Autor: Boris Jovanović
sreda 21.07.2021.
13:30
Izvor: Sportske.net

Sjajno pojačanje za "Gunere"!

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Arsenal će izgleda dobiti ogromno pojačanje. Naime, kako stvari stoje, Tami Ejbraham stiže iz Čelsija. Pristali su da kupe mladog napadača "Plavaca" koji nema mesta u planovima Tuhela, iako je kod Lampsa igrao odlično. "Guneri" će Ejbrahama uzeti na pozajmicu sa obaveznim otkupom od 50 miliona evra naredne sezone!

Oni su pobedili Totenhem i Vest Hem koji ovo nisu želeli da plate, a Čelsi će novac spremiti za ponudu Dortmundu, jasno u pitanju je Erling Haland. Ejbraham je veoma talentovan, najsmešnije od svega što je postigao više golova u PL od svih igrača Čelsija koji su trenutno u klubu.

Eto, nije dovoljno, mora da ode kako bi igrao, on je drugi napadač koji je napustio zapadni London nakon što je Žiru otišao u Milan.

Ali, ovo nije sve što se Artete tiče. On i dalje traži vezistu koji će biti zamena za Džaku. Švajcarac je na pragu Rome, Arsenal želi igrača koga će upariti sa Partijem, i pominjan je veliki broj imena, pre svih Bisuma iz Brajtona.

No, izgleda da je prva meta Džejms Medison. Fudbaler Lestera je skup, želeo ga je prošle godine i Junajted, ali 60 miliona nije dovoljno. Arsenal bi probao da uz novac pošalje nekog od mladih igrača Reisa Nelsona ili Majtland-Najlsa koga je Lester želeo u januaru. Što se Nelsona tiče, on ima ugovor još godinu dana, pa je pitanje kolika je njegova cena na tržištu. Arsenal je već doveo Lokongu iz Anderlehta za vezni red, suma je 20 miliona, ali za njega je još rano. Posle odlaska Odegarda oni traže vezne igrače, pominjan je i Renato Sančez, ali on je bliži Liverpulu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke