Gotovo - Barsa dovela zamenu Dembeleu, ko je sledeći?

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 27.01.2022.
16:34
Izvor: Sportske.net

Morata (ne)moguća misija?

EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL
EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL

Povezane vesti

Robusni fudbaler Vulverhemptona Adama Traore u petak stiže u Barselonu na medicinske preglede i ukoliko sve bude u redu od kraja sezone će igrati na pozajmici u katalonskom klubu.

Španski ofanzivac afričkog porekla će se tako potpuno neočekivano vratiti u klub gde je načinio prve fudbalske korake i debitovao pre osam godina.

Promocija Traorea na "Kamp Nou" zakazana je za ponedeljak, a na leto će Barselona imati priliku da ga otkupi za 35 miliona evra. 

Traore će u drugom delu sezone izvesno imati minutažu budući da stiže kao direktna zamena za Usmana Dembelea, koji uporno odbija da produži ugovor koji mu istiće na leto i svakim danom unosi neizvesnost u pogledu budućnosti.

Barsa će sa robusnim Traoreom dobiti na čvrstini, a po svemu sudeći dosadašnji napadač Vulvsa biće poslednje pojačanje Barselone u ofanzivnom delu terena.

Sve teža je situacija oko dovođenja Alvara Morate budući da se planovi Barselone i madridskog Atletika ne usaglašavaju, pa ne bi čudilo da ostankom Memfisa Depaja Traore kompletira navalni red za drugi deo sezone.

Kada je reč o planovima za leto, ako izuzmemo mogućnost dolaska Erlinga Halanda, Barselona namerava mogućnost dovođenja slobodnih igrača poput Franka Kesija, Cezara Aspilikuete, Antonija Ridigera, Mazrauija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke