Gotovo - Barsa nemoćna, Čelsi odvodi dijamanta "La Masije"

Autor: Milovan Longinov
sreda 04.08.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je to to...

EPA-EFE/Jesus Diges
EPA-EFE/Jesus Diges

Povezane vesti

Ilaiš Moriba neće produžiti ugovor sa Barselonom i najverovatnije će preći u Čelsi.

Katalonski mediji su večeras potvrdili da Moribini agenti nisu ništa odgovorili na poslednju ponudu o produžetku saradnje i da je to jasan znak da mladi vezista odlazi.

Istovremeno, isti izvori otkrivaju da se iza svega krije ponuda Čelsija, koji je spreman da utrostruči ponudu koju Barsa nudi svom detetu iz "La Masije". 

Ovakav scenario je na neki način najavio i Đoan Laporta pre samo 24 časa, kada je javno poručio da neće popustiti pred ničijim agentima, naročito od polaznika Barsine akademije.

"Mi želimo da se slučaj kao Moribin više nikada ne ponovi. On ima godinu dana ugovora i ne želi da prihvati naše uslove i potpiše novi. To je situacija koja je neprihvatljiva za decu iz "La Masije". Mi smo mu pružili šansu, ukazali poverenje, ali niko nije iznad ekipe. Voleo bih da dobro razmisli još jednom i da pristane na naše uslove. On je ovde odrastao i nećemo dopustiti da nas njegovi menadžeri ucenjuju ili da ode bez obeštećenja. Nećemo dopustiti da neko bude promovisan u prvi tim, a da ne potpiše novi ugovor. Ako ne prihvati našu ponudu, može da ide", poručio je Laporta.

Ako Moriba ne odgovori do kraja ove nedelje, Barsa će ga prodati do kraja ovog prelaznog roka. Katalonci za talentovanog vezistu očekuju ponudu između 25 i 30 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke