Gotovo - Barselona pobedila Real za golobradi vezni red!

Autor: Nemanja Janošev
petak 04.03.2022.
13:07
Izvor: Sportske.net

Ukraden veliki talenat.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona dogovorio je transfer mladog španskog ofanzivnog veziste Pabla Torea iz Rasing Santandera.

Trka udvoje bila je za novog španskog bisera koji stasava u Rasingu pre nego što iskorači na veliku scenu. Možda je ta scena došla brže nego što se iko nadao i možda će pritisak biti veći nego što se on nadao, ali sve je realnost. Pablo Tore (18) postaće novo pojačanje Barselone!

Momak rođen na krajnjem jugu Španije gde je proveo čitavu dosadašnju karijeru preseliće se u Kataloniju i biće član novog projekta Barselone pod vođstvom Ćavija Ernandesa. Jasno je da će Barsa formirati vezni red od mlađih snaga koje će predvoditi Frenki de Jong, Pedri i Gavi, a njima će se pridružiti i Pablo Tore. Ako se zna da je Serhio Buskets u 34. godini života, onda ne čudi što Ćavi želi da podmladi sredinu terena.

No, ukazanu priliku da izdejstvuju transfer Torea su iskoristili i to ispred Reala. Igrač iz Soto de la Marine potpisaće petogodišnji ugovor i u klubu veruju da će napredovati poput, pre svih, Pedrija.

Tore je odigrao 21 utakmicu u dresu Santandera doprinevši sa po šest golova i asistencija i ukoliko se oni plasiraju u Segundu naredne sezone, vezista bi mogao da ostane na pozajmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke