Gotovo? Barsino novo pojačanje, sada se nada Sergej!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 25.07.2022.
09:37
Izvor: Sportske.net

Hoće li ovo biti rasplet?

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Barselona je sada blizu Kundea, a od jutros katalonski mediji likuju, ponovo su na najboljem putu da Čelsiju, poput Rafinje otmu još jednog igrača ispred nosa. Navodno je dogovor postignut, biće obelodanjen tokom dana, a Francuz nije putovao sa ekipom na duel sa lisabonskim Sportingom.

Ono što je zanimljivo je da će to dodatno smanjiti šanse De Jonga da igra, iako on odbija da napusti klub i pređe u Mančester Junajted, ali se i odrekne novca koji mu klub duguje.

Ušao je protiv Reala i igrao štopera, Ćavi je demantovao da je to neka vrsta upozorenja.

Navodno je, kako pišu mediji u Španiji on razgovarao sa Holanđaninom, rekao mu da što se njega tiče, De Jong ima mesta, bitan je igrač, ali mora i sam da pokaže dobru volju prema klubu.

Da li to znači da oprosti dug ili da nađe neki modalitet po kome će smanjiti 30 miliona bruto koliko klub treba da mu isplati sledeće sezone, ostaje da se vidi. De Jong ponavlja da neće napustiti klub, Barselona ne može da ga natera, ali sa druge strane nije im nepoznato da drže igrače na klupi i na taj način vrše pritisak na fudbalere da pristanu na njegove uslove. Jer, De Jong jasno misli i na Mundijal, ne bi valjalo da u godini SP u Kataru bude na marginama tokom jeseni.

Ipak, sa druge strane, vremena više nema. Erik Ten-Hag je tražio da se situacija razreši, ako ne bude prodora u narednih par dana, prva meta Junajteda je Sergej Milinković Savić. Da se nešto kuva pokazuju napisi u Italiji da Lacio traži nove igrače i pojačanja, kao da unapred troši novac od Sergeja. Suma bi mogla da bude između 70 i 80 miliona što bi sigurno slomilo Lotita, tim pre što Sergej više neće produživati ugovor. 

Hoćemo li videti rasplet koji odgovara Srbinu?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke