Gotovo! Dok čeka Lea, Gvardiola završio posao, odbrana kao BETON!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 01.09.2020.
10:45
Izvor: Sportske.net

Mančester Siti deluje zastrašujuće, ako stigne još i Mesi, čini se da će imati ubedljivo najjači tim u Evropi...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako tvrde izvori u Italiji, ono što se očekivalo će se i dogoditi. Mančester Siti je završio posao dok čeka Lea Mesija. Naime, "Tutosport" je objavio da će dovesti možda i najtraženijeg štopera sveta Kalidu Kulibalija.

Naime, prema tim tvrdnjama, sa bonusima od pet miliona, čitav transfer će biti oko 70 što je i realna cena.

Italijani su našli zamenu, u pitanju je Markos Senesi iz Fejenorda, on bi verovatno početkom naredne nedelje trebalo da stigne pod Vezuv za nešto više od 20 miliona.

O kome se radi?

Ovaj Argentinac je odigrao 16 mečeva pre prekida sezone za "Roterdamerse", nastupao je tri godine za San Lorenco, skrenuo je pažnju brzinom, ali je i jak na loptu, Gatuzo je navodno insistirao na ovom fudbaleru.

Mesi


Za Siti to znači da je odbrana kompletirana, posle Nejtana Akea, stiže i Kulibali, tu je neprikosnoveni Laport, nema mesta za Stonsa koji je na prodaju, Erik Garsija bi trebalo da se vrati u Barselonu, a Otamendi možda ostane kao četvrti štoper.

Ipak, Kulibali i Laport će činiti tandem, za štopere će ovog leta, Pep potrošiti više od 110 miliona evra.

Sledeća meta je bio Lautaro Martinez, ali je Mesi sve bacio u drugi plan. I dalje se čeka odluka Barselone, ali teško da prema nekim informacijama, osim za simboličnu sumu, ili razmenu u igračima, "Građani" mogu da priušte Argentinca, ako Barsa bude tražila veliki novac, jer taj novac će isplatiti Mesiju, za dvogodišnji ugovor, plus opciono treću sezonu, pre nego se preseli u MLS.



Gvardiola čeka, ali će bez obzira na ishod sage oko Lea, Kulibali biti ogromno pojačanje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Tuesday, 01.09.2020
15:11

Ovo ga moze jakooo jako kostati da izgubi ime kao npr Murinjo.
Kupio je ama bas sveee. Eko nek dodje i Messi. Al sta onda, e onda MORA da osvoji sve ili ode Murinjovim stopama

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 01.09.2020
13:47

A kako je dobar ovaj trener...😂

avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 01.09.2020
11:43

I opet nista nece uraditi. Čovek nema veze sa fudbalom. Kada nije uzeo LŠ sa Bajernom, a imao je u timu Lama, Svajnija, Levandovskog, Riberija, Robena, Milera, Krosa, Alabu, Boatenga, Nojera... Gde će je uzeti sa ovim precenjenim igračima kojima je samo novac bitan. Ovaj Kulibali bi mogao da bude veći promašaj i od Otamendija. Počeo je sve više da kiksa, i čini mi se da ni on nje top stoper. Dati 70 miliona evra za igrača koji ima iza sebe poprilicno lošu sezonu i 29 godina... Za mene ludost, bolje da je jurio Upamekana... Siguran sam da bi Bajern upakovao bar tri komada ovoj kako vi kažete "beton" odbrani.

avatar
Jasminn
Tuesday, 01.09.2020
15:05

Ovoliko ne trosim cak ni ja kad igram FM, a imam skoro isti rezultat. Uzmem najjaci tim u ligi, nekako i osvojim prvensto al ligu prvaka ma ljudi me pometu uvijek

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 02.09.2020
02:59

Bukvalno... Prijateljski bih mu posavetovao da krene po Sojuncua, Upamekana... Mislim već kada troši 💵, neka ga ulozi u mlade igrače, a ne u one koji se bliže zalasku karijere. To ni mi na menadžeru ne radimo... 😂

avatar
BlueMoon
Tuesday, 01.09.2020
15:20

Bajern nema boljeg stopera od Kulibalija.

avatar
mrancic
Tuesday, 01.09.2020
11:42

Kupi i Ronalda i potkupi sudije.Uefa je već sređenPa da vidiš kako se osvaja titula.Dobar trener a daleko od najboljeg.Jedno je sigurno,ovako polako umire pravi fudbal.Potrošiše grdan novac a do juče je trebalo da ih suspenduju iz LŠ.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 01.09.2020
13:56

Kad su Real, Junajted, Milan, Juve i jos neki klubovi trosili ogromne pare bilo je dobro, kad sad pare trosi Citi ili neki drugi klub ne valja! Pogledaj koliko vrede igraci drugih naj jacih klubova i usporedi i vide ces da Citi nema naj skuplje igrace!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.09.2020
14:18

Suspendovao ih je Lion po kratkom i hitnom postupku.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.09.2020
10:49

Bayern Munich likes this.