Gotovo - Erling Haland ima novi klub?!

Autor: Nemanja Janošev
petak 18.02.2022.
12:16
Izvor: Sportske.net

Katalonski "Sport" iznosi u javnost nove informacije.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Norveški napadač Erling Haland navodno će u budućnosti nositi dres Reala iz Madrida, piše katalonski "Sport".

Real je zaključio sporazum sa predstavnicima Erlinga Halanda na sastanku u Monaku, udarne su vesti koje donosi "Sport". U društvu predstavnika madridskog kluba, kao i Rafaela Pimenta, desne ruke Mina Rajole i Alfa-Ingea Halanda, sve strane su zadovoljne izašle iz ovog sastanka u kneževini i napadač Borusije iz Dortmunda biće novi član Reala.

Nije bilo Mina Rajole, kako je poznato, zbog narušenog zdravstvenog stanja, stoga je poslao svog emisara Pimenta. Dogovor uključuje dolazak Erlinga Halanda na "Bernabeu" ovog ili sledećeg leta i to će biti igračeva odluka. 

Ukoliko on odabere da to bude predstojećeg prelaznog roka, Real će biti prinuđen da ga kupi za 75.000.000 evra prema načelnom dogovoru sa Pimentom i Halandovim ocem, ali postoji opcija i da Norvežanin ostane u Dortmundu i naredne sezone dok Karimu Benzemi, koji vodi glavnu reč u napadu, ne istekne ugovor. 

U sklopu letošnjeg transfera, što se i ranije spekulisalo, mogao bi da učestvuje i Luka Jović koji bi smanjio cenu za Erlinga Halanda. Tako bi Real mogao da dobije dvojicu ponajboljih igrača sveta u jednom prelaznom roku - Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda - duo za budućnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke